30 Eylül 2019 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Terazi burcunda ilerleyen Ay- Merkür ile kavuşum verdikten hemen sonrasında saat 05.06 da boşluğa girecek ve günün ilk yarısını boşlukta geçirecek.

Ayın boşlukta olacağı zaman içinde kendimizi sıkıntılı ve keyifsiz hissedebiliriz. Dolayısıyla, işimizi, sorumluluklarımızı gözümüzde büyütebilir, motive olmakta zorlanabiliriz. Her türlü işlerimizde, zorlanma, gecikme ve erteleme gibi sorunlar yaşamamız da söz konusu olabilir. En iyisi yeni girişim ve önemli kararlarımızı günün ikinci yarısına ertelemeli, elimizde olan işlerimize odaklanarak ilerlemeye çalışmalıyız

 

Ay saat 12.42 de Terazi burcuna girişi ile barışçıl, denge ve uyumlu enerjiler getirecek. Yaklaşık iki buçuk gün boyunca ikili ilişkiler, işbirlikleri ve finansal konularda enerji ve zamanımızı daha fazla harcayacağız.

Sosyal bir ruh halinde olacağımızdan sevdiklerimizle rahat ve eğlenceli ortamlara girmeyi tercih edebiliriz. Kültürel ve sanatsal faaliyetlere katılmak isteyebiliriz. Onların bakış açılarını gözlemlemek ve fikirlerimizi eşleştirerek kendimizi geliştirmeye çalışabiliriz.

Önümüzdeki bu iki buçuk günü alışverişe çıkmak, güzelleşmek bakım yaptırmak içinde değerlendirebiliriz sevgili dostlar.

 

Günün Tek açısını Ay, akşam saatlerinde Uranüs karşıtlığı ile etkinleştiriyor.  Aşırı duyarlı, karamsar ve daha fazla etkilenmeye müsait olacağız. somut yapılar oluşturmakta zorlanacağımız bu zaman diliminde  farkındalığımıza odaklanarak, somut konulardan ve yorucu koşullardan uzaklaşarak, rutin akışla ilerlemeye çalışmalıyız.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.