20 Eylül 2019 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Haftanın son iş günü Ay İkizler burcunun evinde ilerliyor. Dışa dönük, hareketli ve enerjik bir ruh halinde güne başlayacağız.

Hem etkinliğimiz hem de esnekliğimiz günümüze hükmedecek, dolayısıyla her şeyi, aynı anda yapmanın motivasyonunu sağlayabiliriz. İletişim isteyen işler, entellektüel konular, verilerin ve bilgilerin aranması, müzakereler, kısa vadeli anlaşmalar yapmak adına değerlendirebiliriz. İş veya özel meselelerimiz için kısa mesafeli yolculuklar yapmamız gerekebilir.

Kardeşlerimiz, yakın çevremiz ile bazı konularda fikir alış verişlerinde bulunabiliriz.

Boş zamanlarınızı ise kütüphaneye gitmek, açık havada yürümek, omuz ve kollarımızı esneteceğimiz fiziksel hareketler yaparak değerlendirebiliriz.

 

Gün ortalarında Ay- Venüs trinesi etkinleşiyor. Uyumlu dengeli ve paylaşımcı olacağımız enerjiler getiriyor. Mali işlerimizi, alış verişlerimizi kolay bir şekilde halledebiliriz. Gerek özel, gerek iş ilişkilerimizle ilgili önemli adımlar atabiliriz. Var olan sorunlarımızı, kırgınlıklarımızı çözüp uzlaşı sağlayabilir, iş birliklerine yönelmek adına bu enerjiden faydalanabiliriz sevgili dostlar.

 

 Akşam saatlerine doğru Ay- Merkür ile uyumluluk gösteriyor. Sezgisel anlayışımızı arttıran bu enerji ile çevremizle kolay uyum sağlayacağız. İş ve girişimlerimizde, yazılı ve sözlü iletişimlerimizde çok kolay ilerlemeler kaydedebiliriz. İş ve özel meselelerimiz hakkında internet, telefon yada yüz yüze bağlantılar gerçekleştirerek, sorunlarımızı çözebilir veya bilgi alış verişlerinde bulunabiliriz. Kendi yararımıza olacak kısa seyahatlere de çıkmamız mümkün olabilir.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.