19 Eylül 2019 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Boğa burcunun evinde ilerleyen Ay, sabah erken saatlerinde günün gezegen harekinde Mars-Plüton arasındaki etkileşimi büyük üçgen açı kalıbına çeviriyor. Hedefe yönelik bir enerji akışıdır, başarı ve itibar kazanma fırsatları yakalayabilirsiniz. Görevinizdeki başarınız çalışma üstlerinizi etkileyebilir, pozisyonunuzda değişim yada önemli bir projeyi üstlenmeniz açısından görev alabilirsiniz. Hayatınızda başarılı olma şansını azaltan tüm engelleri ortadan kaldırmak ve kendi çıkarlarınız doğrultusunda geleceğe yönelik bir plan oluşturmak açısından uygun bir zamandır.

Partneriniz ile Romantizm, tutku, fiziksel arzu ve isteklerinize yönelik planlar da geliştirebilirsiniz.

Düşüncenizde varsa eğer dövüş sanatları veya vücut geliştirme çalışmaları gibi spor faaliyetlerine başlayabilirsiniz.

 

Günün ikinci yarısı Ay-Güneş trinesi etkinleşiyor. İş girişimlerinde ve başvurularda bulunmak, mevki sahibi kişilerle görüşmeler yapmak,  parasal ilişkileri uyumlaştırabilir, yada emlak la ilgili işlemlerimiz ve bazı düzenlenmiş çalışmalarımızın yolunu açmak adına değerlendirebiliriz.

Duygularımızın açık ve net olacağı bu zaman diliminde sosyal ve özel ilişkimizi geliştirmek içinde destekleyici enerjiler alacağız. Ancak bu enerjiyi saat 16.57 ye kadar kullanma çalışmalıyız. Zira sonrasında Ay boşluğa giriyor ve günün geri kalan kısmında boşlukta ilerliyor.

 

Bu süre içinde bizlerde, eksikliklerimizi tamamlamak, hatalarımızı düzeltmek, dağınıklığımızı toparlamak için enerjimizi harcayabiliriz. Vaktimiz varsa sevdiklerimizle zaman geçirmek, dinlenmek sanat ve yaratıcılık gösterdiğimiz uğraşlara odaklanmak veya spritüellik içeren çalışmalara yönelerek de değerlendirebiliriz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.