11 Eylül 2019 tarihi itibari ile Merkür gününden merhaba. Kova burcunda ilerleyen Ay-Jüpiter ile yapacağı atmışlık açının ardından saat 08.22 de boşluğa girecek ve gün boyu boşlukta ilerleyecek.

 

Ay’ın boşlukta kalacağı saatler günün tamamını kapsayacağından can sıkıcı durumların oluşması kaçınılmaz olacaktır. Bu süre boyunca karışık ve ne yöne gideceğinizden emin olamayacağınızdan beklenmeyen sonuçlar oluşabilir. Planda olmayan durumlar, gecikmeler ve hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Önemli anlaşma, sözleşme ve her türlü yeni girişim ile alış veriş işlerinden uzak durmalısınız. Bu sayede daha sonradan çıkacak güçlükleri önlemiş olacaksınız.

Ay’ın boşlukta kaldığı zamanlarda yapılacak ve bu sürede yapılmaması gerekenlere dikkat ettiğiniz takdirde zamanınızı boşa geçirmeyecek, para ve emek tasarrufu da sağlayacaksınız.

Ay boşlukta iken yapılacaklar;

Günlük rutin işlerinizle meşgul olmak, evinizde yada iş yerinizde dolaplarınızı, masanızı ve dosyalarınızı temizlemek olacak ama dikkat temizlik yaparken önemli evraklarınızı da atmayın. Kitap okuyabilir, müzik dinleyebilir, egzersiz yapabilirsiniz. Vaktiniz bolsa uyuyabilirsiniz. Dua, zikir meditasyon gibi manevi çalışmalar yapabilirsiniz.

Ay boşlukta iken yapılmayacaklar;

İş görüşmeleri, toplantılar ve satış işlemleri yapmamalısınız. Büyük bir mülk yada her hangi bir şeyi almakta uygun değil. Otomobiliniz yada elektronik cihazların onarım-bakım işlerini de ay boşlukta olduğu zamanlara denk getirmemeye çalışın. Sağlığınızla ilgili hastane randevularınızı Ay’ın boşlukta kaldığı zamanlarda almamaya özen gösterin.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım. Sevgiler.