22 Ağustos 2019 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Bütün günü Boğa burcunun evinde geçirecek olan Ay bizleri rahatlık ve öngörülebirlik arayışına teşvik ediyor. Finansal işlerimizi, maddi durumumuzu değerlendirmeye yönelebilir, yakınlarımızdan destekler görebiliriz.

 

Günün ilk yarısı Ay-Satürn arasında olumlu bağlantı etkinleşiyor. Görev ve sorumluluklarımızı başarılı bir şekilde ilerletebiliriz. Yaratıcı fikirlerimizi pratikte işe yarar hale getirebilir, otorite figürlerinden destekler görebiliriz.

 

Ay-Merkür karesi etkinleştiği günün ikinci yarısı, İş yada ev ortamımızda olayların hızı artabilir.

Rutinimizin dışına çıkıp farklı ortamlarda bulunmak, farklı olmak ve zorlayıcı işlerle uğraşmak zorunda kalabiliriz.

İletişim ve ulaşımda sıkıntılı durumlarla karşılaşabiliriz. Uğraş vermemiz gereken işlerimizde gecikmeler ve kısıtlamalar canımızı sıkabilir. Sohbet ortamlarında, önemli konuşmalarda yanlış anlamak yada anlaşılmak gibi uyumsuzluklara maruz kalabiliriz. Bu zaman içinde kaygı uyandırıcı haberler almamızda mümkün. Dolayısıyla, olayları büyütmemek, esnek olmak ve kelimeleri özenli seçerek konuşmak önemli olacak.

 

Hemen sonrasında Ay-Neptün atmışlığı etkinleşiyor. Hırs ve mantıktan ziyade merhamet, güven ve sadakat gibi iyi niteliklerimiz tetikleyecek. Sevdikleriniz, aile fertlerimiz, iş ortaklarımız ve çevremizdeki bayan figürleri ile daha derin bir seviyede bağlantı kurabiliriz. Onlar için gereken yardım ve desteğe hazır olduğumuzu hissettirebiliriz.

Bu enerjiden yaratıcılık ve beceri gereken uğraşlar içinde faydalanabiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.