19 Ağustos 2019 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Ay Koç burcunun evinde ilerliyor. Güne yeni başlangıçlar yapabileceğimiz enerjiler veriyor. Kişisel hedeflerimize önceliğimizi verebilir, sabır ve azim gerektiren rutin görev ve sorumluluklarımızda zorlanabiliriz.

Hem duygusal hem de fiziksel açıdan hızlı harekete geçmek isteyebilir, doğru bildiğimiz konularda risk alma eğiliminde olabiliriz.

 

Sabah saatlerinde Ay-Şiron ile aynı noktaya geliyor. Zayıf olduğunuz, yetersiz kaldığınız yönlerinize çözümler bulabilmek adına bu enerjiyi değerlendirebiliriz.

Yada sevdiklerimizin duygusal sorunlarını, acılarını iyileştirmek, onların yaralarını sarabileceğiniz paylaşımlar içinde olabiliriz. Böylelikle duygusal, fiziksel ve ruhsal yönden rahatlama sağlayabiliriz sevgili dostlar.

 

Günün ikinci yarısı Ay-Merkür uyumlu bağlantı kuruyor. Gerek duygusal gerekse zihinsel olarak rahat hissedeceğimiz enerjiler getiriyor. Kendimizi çok daha rahat ifade edebiliriz, iş arkadaşlarımızla ailemizle, varsa çocuklarımızla ve çevremizle rahat iletişim sağlayabiliriz.

Günün ikinci yarısını kapsayan zaman diliminde yazmak, tanıtım yapmak, halkla ilişkiler ve ticari konulu işlerde beklentilerimizin karşılanacağı gelişmeler yaşayabiliriz.

Eğitim yada iş girişimlerimiz için sınavımız varsa her zamankinden daha çok başarılı olabiliriz. Alışveriş şlerimiz için de bu enerjiden faydalanabiliriz.

 

 

Günün son saatlerinde Ay-Jüpiter ile trine, Satürn ile kare görünümlerde günü kapatıyor. Ailemiz, sevdiklerimizle birlikte olduğumuz bu saatlerde yerel meseleler, aile ilişkilerimiz veya varsa çocuklarımızla ilişkilerimizde iniş ve çıkışlar gerçekleşebilir. Dolayısıyla, alçakgönüllü olup, sabırlı ve rutin akışta kalmak en güzeli olacak sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.