5 Ağustos 2019 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk işgünü Ay Terazi burcunun evinde ilerliyor.  Güne, ilişki odaklı, arkadaş canlısı, sosyal ve düşünceli bir durumda hareket edeceğimiz enerjiler veriyor.

İlişkilerde fiziksel cazibe ve entelektüel uyum arayışı içinde olsak ta, problemlerimize alternatif çıkış yolları kolayca sağlayabiliriz.

İş meseleleri dışında sevdiklerimizle bir araya gelerek güzel ve keyifli vakit geçirebiliriz.

Güzelleşmek, bakım yaptırmak ve alış veriş konularıyla da meşgul olabiliriz. Yeni moda takı, aksesuar ve makyaj ürünlerine şöyle bir göz atabilir beğendiğimiz farklı tasarılardan ihtiyacımızı alabiliriz.

 

Günün ilk yarısı Ay-Venüs ve Güneş ile uyumlu temaslar içinde olacak.

Çalışmalarımızda daha yaratıcı ve üretkenlik gösterebileceğimiz bir zaman dilimi. Dolayısıyla  sorumluluklarımızdan, çalışmalarımızdan veya ilişkilerimizden normalden daha fazla zevk alabiliriz. Görüşmelerimiz ve toplantılarımızda amacımıza ulaşacağımız gelişmeler kaydedebiliriz. Finansal işlerimizi ilerletmek, sosyalleşmek, alış verişe çıkmak, evimizi dekore etmek, kuaföre girmek, cildimize bakım yaptırmak gibi keyifli uğraşlara da zaman ayırabiliriz.

 

 Günün ikinci yarısı Ay-Jüpiter ile uyumlu, Satürn ile uyumsuz temaslar içinde olacak. Enerjik ve özgüvenli hissedebiliriz. Ancak, önemli iş ve girişimlerimizde istediğimiz etkiyi sağlamakta güçlük çekebiliriz. Otorite figürleriyle veya yaşantımızdaki meselelere aşırı muhafazakâr bir yaklaşımı olan insanlarla çatışmalar yaşayabiliriz.

Dolayısıyla Gerginliklerden uzak durmalı, esnek ve barışçıl hareket etmeliyiz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.