2 Ağustos 2019 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Haftanın son işgünü Ay Aslan burcunda ve boşlukta ilerliyor.

Güne isteksiz, dalgalı bir ruh haliyle başlayabiliriz. İstikrar,net bir zihin ve denge kurmakta zorlanabiliriz.Stresli veya telaşlı koşullarda oluşabilir. Dolayısıyla, günün ilk yarısı yeni bir şeylere başlamak, girişimlerde bulunmak, önemli kararlar almak açısından pek elverişli olmayacak.

Bu zamanı rutin işlerimizi yoluna sokmak, planlarımızı gözden geçirip ayrıntılar üzerinde düzenlemeler yapmak adına değerlendirebiliriz. Vaktimiz elverirse, zihnimizi ve bedenimizi rahatlatacak manevi çalışmalara da odaklanabiliriz

 

Ay, saat 16.21de Başak burcuna geçiyor. Pratik ihtiyaçlarımıza motive olacağımız enerjiler getirecek. Günün ilk yarısı yavaşlayan tempomuzun yerine günün geri kalanına daha fazla motivasyonlu devam edeceğiz.

 

Günün gezegen hareketinde ise Venüs-Uranüs arasında olumsuz bağlantı gerçekleşiyor.

Kendinizi boğulmuş, hapsolmuş ve sıkılmış gibi hissedeceğiniz bir transittir. Değerler ve zevkler çatışabilir. Maddi sıkıntılara neden olabilecek ani olaylar meydana gelebilir.

İlişkiler ve işbirliklerinde beklenmedik gelişmelere neden olabilir. Beklenti ve ihtiyaçlarınızla ilgili aşk ve arkadaşlıklarda önemli ilişkiler sona erebilir. Bazı dostluklarda samimiyetler bozulabilir. Değişim ve heyecan veren insanlarla tanışabilirsiniz. Ancak bu dönem hayatınıza giren bu yeni arkadaşlıklar ve dostluklar ilerleyen zamanlarda bir anda sonlanabilir.

Sosyal hayatınıza da köklü bir değişimler getirebilecek de bir etkidir. Grup çalışmaları, etkinliklerinizde uyumsuzluklar, yıkıcı, kırıcı davranışlara sebebiyet verebilir.

Bu dönem Uzun vadeli ve istediğiniz gibi olmayacak güzellik, bakım, estetik ve eğlence amaçlı konulara da zaman ve paranızı harcamamalısınız.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.f