31 Temmuz 2019 tarihi itibari ile Merkür gününden merhaba. Yengeç burcunda, Yeniaya ilerleyen Ay saat 06.33 de boşluğa girecek ve on saate yakın bir süre boşlukta ilerleyecek.

 Gökyüzünde, bir süredir geri giden Merkür ise nihayet düz hareketine dönmek için durağan (S ) konuma geçiyor. Durağan konumdaki Merkür’ün geri hareketinden daha fazla önemli olduğunu unutmamakta fayda var sevgili dostlar. Hatta Balzamik Ay’ın etkisi ile olay ve kavramlara objektif yaklaşmakta zorlanabilir, gerçeklerden uzaklaşma eğilimde olabiliriz.

Bu açıdan birkaç gün önemli işlerimizi erteleme şansınız varsa Merkürün ileri hareketinin başlangıcını, Yeniayın gerçekleşmesini beklemek ve sonrasında değerlendirmek yararımıza olacaktır.

En iyisi bugün doğal akışla ilerleme sağlamaya çalışmalıyız. Bizi çok fazla yormayacak ve zorlamayacak işlerimize odaklanabiliriz. İlerleyen saatlerimizi ise İbadet, dua, yoga, meditasyon, nefes çalışmalarıyla değerlendirebiliriz sevgili dostlar.

 

 

Ay saat 16.19 da Aslan burcunun evine giriş yapıyor. Yaklaşık iki buçuk gün sosyal hayatımızı canlandırıcı enerjiler getiriyor. Planlarımızı hayata geçirmek için cesaretimiz yerinde olacak ve risk almaktan çekinmeyeceğiz.

Sanatsal organizasyonlara katılmak, eğleneceğimiz mekanlara gitmek, varsa çocuklarımızla yada partnerimiz ile vakit geçirmek, yaratıcılık isteyen konulara daha fazla enerji ve zaman tüketeceğiz.

 

Bu iki buçuk günlük zaman içinde kalp, göğüs ve tansiyon rahatsızlıkları olan kimselerin sağlıklarına  her zamankinden daha fazla özen göstermeleri de faydalı olur sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım. Sevgiler