16 Temmuz 2019 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Ay Oğlak burcunun evinde ilerliyor. Gece yarısından sonra gerçekleşecek tutulmanın da etkisi ile önceden düşünmediğimiz, deneyimlemediğimiz olay ve konulara açık etkilerde olacağız. Ancak, baskı, sınırlamalar ve ilişkilerde zorlanmalarda söz konusu olabilir. Bu zaman içinde karamsar bir ruh halinde olmamızda mümkün dolayısıyla bu karamsar yaklaşımlarımız olay ve konuları daha da kötüleştirebilir.

En iyisi kendimizi iş ve sorumluluklarımıza motive etmek, ruh halimizi olumlu etkileyecek uğraşlara yönelmek ve olayların olumsuz taraflarını büyütmemek daha doğru olacaktır sevgili dostlar

 

Tutulmaya ilerleyen sabah erken saatlerine Ay- Satürn ile kavuşup Venüs karşıtlığını etkinleştiriyor. Karamsar ve tembelliğe meyilli olabileceğimiz enerjiler getiriyor. İlişkilerimizde yanlış anlaşılmalar, stresli durumlar ortaya çıkabilir. Dolayısıyla olay ve konulara uyum sağlamaya çalışmalı, anlayışlı ve hoşgörülü olmaya çalışmalıyız.

 

Günün ikinci yarısı Ay-Neptün atmışlığı ile manevi değerlerimizle uyumlu enerjiler getiriyor. Yaratıcılı uğraşlar ve hayırsever girişimlerde veya projeler için bu geçişten faydalanabiliriz.

 

Akşam saatlerinde Ay-Plüton ile kavuşuyor. Derin ve yoğun duygular üretme eğilimde olacağımız bu zaman dilimde kendimizle ilgili konularda nötr kalmakta zorlanabiliriz.

İşimiz veya ailemizle ile yaşadığımız zorlukları kafamıza takmak olayları büyütmek eğiliminde olabiliriz. Yaşamımıza yeni bir yön vermek, geçmişi geride bırakmak adına tutulma enerjisinden faydalanabilir, empati, dua, meditasyon ve yoga gibi ritüellere odaklanabiliriz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.