12 Temmuz 2019 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Haftanın son iş günü Akrep burcunda İlerleyen Ay saat 03.29 da boşluğa girecek ve günün büyük çoğunluğunu boşlukta geçirecek. Bu zaman içinde Sadece planlarınızı gözden geçirip ayrıntıları üzerinde düzenlemeler yapmak, sevdiklerinizle olmak, dinlenmek, spritüel ve ruhsal konulara yoğunlaşarak değerlendirmeye çalışabilirsiniz.

 

Ayrıca, Ay’ın boşluk ve Akrep burcu geçişinden faydalanarak 2019 yılı için henüz yaşamınızda yeni bir sayfa açmadıysanız ve intikam, kin, öfke, paranoya gibi alt frekans enerjilerinden birini besliyorsanız, bu gün kendinize bir iyilik yapın ve bu huylarınızı terk edin, affedici olun. Sevgi veren taraf siz olmaya çalışın. Eğer ki bunu tek başınıza yapamıyorsanız bir uzmanın yardımına başvurun.

Ayrıca bugün detoks yapabilir, masaj yaptırabilirsiniz. Eğer, tatildeyseniz tüplü dalış yada varsa bahçenizdeki otları temizleyebilirsiniz.

 

Ay saat 18.05 de Yay burcunun evine giriş yaparak burç değişimini gerçekleştirecek.

Enerjik, iyimser, özgür ve maceraya açık bir ruh halinde olacağız. Yeni başlangıçlar, atılımlar ve  olumlu işler ortaya çıkarmak İçin var gücümüzle çalışacak, üretkenliğimizi ortaya koyacağız. Yaklaşık iki gün boyunca Eğitim, hukuk ve medya konulu işlerlerimize yoğunluk vererek, büyük ölçüde ilerleme sağlanabiliriz. Yeni yerler keşfetmek, yeni insanlarla tanışmak isteyebiliriz.

Açık hava yürüyüşleri, ekstrem sporları, yoga ve meditasyon yaparak fiziksel ve ruhsal açıdan da kendimizi rahatlatabileceğimiz uğraşlara da yönelebiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.