13 Haziran 2019 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Ay Akrep burcunda ilerliyor. Kendimizi enerjik, kararlı ve hırslı hissedeceğimiz enerjiler veriyor. Çalışmalarımızın derinliklerine inme, hayatın görünenden daha fazla şeyler olduğunu keşfetmeye çalışabiliriz.. Epeydir kafamızı kurcalayan soruların cevabını bulmaya çalışacağımız gibi aklımıza koyduğumuz şeyleri de yapmak isteyebiliriz..

Duygusal hassasiyetler, kırılganlıklar ve ardından gelen tepkilerin çok daha fazla yaşanacağı durumlarla da söz konusu olabilir.

Sabah saatlerinde Ay-Merkür trinesi etkinleşiyor. Düşüncelerimiz ve fikirlerimizi kolayca paylaşabileceğimiz koşullar oluşabilir. Gerek iş gerek özel yaşantımızda mükemmelliğimizi gösterebileceğimiz fırsatlar elde edebiliriz.

 

Günün ikinci yarısı Ay-Mars-Satürn-Neptün bağlantılarını aktive ediyor. Zor şartlara neden olan ve harekete geçme özgürlüğünü kısıtlayan bir görünümdür. Yetersizlik, güven eksikliği ve engellenmiş hissi verebilir. Hayal kırıklıklarına neden olan olayları da tetikleyebilir.

Her türlü ilişkilerde ve ulaşımda zorlanmalara, gerginliklere, kaza ve yaralanmalara açık etkidir.

Gerek iletişimlerinizde gerek trafikte mümkün olduğunca sakin ve tedbirli olmalısınız.

İş ve kariyer hayatınızda gelişebilecek olaylar karşısında işi bırakmak, emekli olmak gibi ani kararlar alabilirsiniz. Bence acele etmeyin çalışma ortamınızda düşük bir profil çizerek bu stresli enerji akışının geçmesini bekleyin.

Dikkatsizliklerden doğabilecek maddi kayıplara karşı da çok dikkatli olun.

Baskın üç gün boyunca disiplinli ve sabırlı hareket ederek üretkenliğinizi kullanmaya çalışın.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım. Sevgiler.