11 Haziran 2019 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Başak burcunda ve boşlukta ilerleyen Ay saat 03.29 da Terazi burcunun evine giriş yapıyor. Denge ve uyumu doğal olarak yaratabileceğimiz enerjiler verecek.

İlişkiler, parasal konular, güzellik, estetik huzur, anlamak ve anlaşılmanın önemli olacağı iki buçuk gün geçireceğiz.

İş ve çalışmalarımızı denge kuran fikirler eşliğinde ilerletmeye çalışırken, önemli toplantılar ve bağlantılarımızı da adil bir şekilde yürütmeye çalışacağız. Zira olayları daha bütünsel bir şekilde görmeyi amaçlayabiliriz.

 

Ay-Venüs arasında olumlu açı gerçekleştirdiği sabah saatlerinde, uyumlu dengeli ve paylaşımcı enerjiler getiriyor. Mali işlerimizi, alış verişlerimizi kolay bir şekilde halledebiliriz. Gerek özel, gerek iş ilişkilerimizle ilgili önemli adımlar atabiliriz. Var olan sorunlarımızı, kırgınlıklarımızı çözüp uzlaşı sağlayabilir, iş birliklerine yönelmek adına bu enerjiden faydalanabiliriz sevgili dostlar.

 

Gün ortalarında saatlerde Ay-Şiron karşıtlığının etkinleşiyor. Bu zaman diliminde duygusal olarak hassasiyetimiz artabilir, incinme- incitmeye meyilli davranabiliriz. Dolaysıyla İlişkilerde dikkatli olmakta fayda var sevgili dostlar.

 

Akşam ilerleyen saatlerde günün son bağlantısını Ay-Merkür karesi ile gerçekleştiriyor. Gerek ailemiz gerek sevdiklerimiz ile birlikte olduğumuz bu saatlerde önemli konuları gündeme getirmemeye çalışmalıyız. Zira her türlü ilişkilerimizin rutin akışını etkileyebilir. Detaylara takılıp tartışmalara girmemeye çalışmalı, akıllı ve mantıklı hareket etmeliyiz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.