10 Haziran 2019 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Ay Başak burcunun evinde ilerliyor. Disiplinli, hizmet odaklı olabileceğimiz kadar, enerjimizi, gündelik işlerimizde çalışmak, üretmek ve hizmet ederek harcayabiliriz.

 

Ay sabah saatlerinde Mars atmışlığını etkinleştirdikten hemen sonra Güneş-Jüpiter, Neptün ve Satürn ile etkileşimlerde olacak.  Değişken ve tutarsız enerjiler verecek. Genellikle bilinçli olmadığımız olumsuz duygulara, alışkanlıklara ve güncel olmayan otomatik tepkilere neden olabilir, dolayısıyla sorunları başarılı bir şekilde ele almak adına, problemlerle yüzleşmemiz gerekebilir.

Harcamalarımızda, yeme-içmemizde abartıya kaçabiliriz bu bizlere kilo olarak geri dönebileceği gibi mide rahatsızlıkları da yaşatabilir sevgili dostlar.

Bu kombinasyon ayrıca kişisel ve ruhsal gelişim için fırsatlar verebilir. Kendi davranışlarımızı, motivasyonlarımızı ve öğrendiklerimizi test etmeye de zorlayabilir.

 

Günün ikinci yarısı Ay-Plüton trinesi ile son bağlantısını etkinleştirecek. . Motivasyonumuzu artırıcı bu etki ile ortak finansal işlerimizi ve iş ilişkilerimizde olumlu ilerlemeler kaydedebiliriz. Özellikle bayan arkadaşlarla var olan sorunlarımızı çözebilir, ilişkilerimizi geliştirebiliriz.

Kendimizi tahrip edici duygusal alışkanlıkları, geçmiş koşullandırmaları ortadan kaldırmak için bu enerjiyi değerlendirebiliriz.

 

Hemen sonrasında Ay saat 15.02 de boşluğa girecek ve günün geri kalanında boşlukta ilerleyecek. Bizlerde, yaşantımızın maddi yönünden ziyade ruhsal bir yol izleyerek günü kapatabiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.