31 Mayıs 2019 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Koç burcunda ve boşlukta ilerleyen Ay saat 07.43 de Boğa burcunun evine giriş yapıyor.

Somut adımlar atmaya çalışacağımız enerjiler getiriyor. Yaklaşık iki buçuk gün dünyevi değerler ve maddi konular önem kazanıyor. Risk almak yerine pratik konularda ilerleme sağlamaya çalışacağız.

 

Günün ikinci yarısı Ay-Uranüs ile aynı noktaya geliyor. Yaşam yönümüzü değişikliğe uğratabilecek etkiler getirebilir. Ani olaylar, şaşırtıcı haberler ve sürpriz gelişmelerle karşılaşabiliriz.

Ayrıca, bizi kısıtlayan eski kalıplardan kurtulmayı gerçekten istiyorsak, bu, kişisel hayatımızı gerçekten istediğimiz şeylerle daha uyumlu hale getirmek için gerekli adımları atmanız için de mükemmel bir zamandır.

 

Günün gezegen hareketinde ise Venüs-Satürn ideal bir geçiştir ancak hem Satürn hem de Jüpiter’in geri hareketini göz ardı etmemeliyiz.

 Önceden başlattığımız girişimlerimiz varsa veya İş arayışı içindeysek amacımıza ulaşma şansımız yüksek olabilir. Satmayı düşündüğünüz gayrimenkullerinizi nakde çevirebilirsiniz.

Mevcut sorunlu ilişkilerde problemleri ortadan kaldırabileceğimiz ve strese neden olan olayların çözümünü bulmak için önemli bir dönem. Partnerimizle daha bir yakınlık kurabilir, sevgi bağlarımızı güçlendirebilir ilişkinizde istikrar sağlayabiliriz.

 

Günün diğer gezegen hareketinde ise Merkür –Jüpiter Rx karşıtlığı etkinleşiyor. görev ve sorumluluklarımıza her zamankinden daha fazla mesuliyet gerektiren bir geçiştir. iş ilişkilerimizde sorunlar ve kısıtlamalarla karşılaşabiliriz. Eğitim ve finansal konularda ise iletişim eksikliği nedeniyle gecikmeler yaşayabiliriz. Gündemimizde olan seyahatlerde olumsuz durumlar oluşabiliriz. Alış verişlerimiz ise bize pahalıya mal olabilir sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.