24 Mayıs 2019 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Ay Kova burcunun evinde ilerlemesine devam ediyor. Hayatımıza kişisel olmayan enerjiler getiriyor. Bağımsızlık, eşitlik ve özgürlük duygularıyla harekete geçebilir, sıra dışı olanlara çekilebiliriz.

 

Beklenmedik haber alabilir, garip eksantrik insanlarla karşılaşabiliriz. Ay Kova geçişi Hayatımızda değişime ihtiyaç duyduğunuz ve alternatif bakış açılarına açık olma zamanlarıdır. Dolayısıyla yaşam yolculuğumuzda büyümeye, gelişmeye yer açmak için hayatımızdan nelerin çıkması ve kaldırılması gerektiğine bakabiliriz. Bazen, gelecek olanlara yer açmak için fedakârlık gereklidir sevgili dostlar.

 

Erken saatlerde Ay-Uranüs karesini etkinleştirdikten hemen sonra

Ay-Merkür ile uyumlu bağlantı kuruyor. Gerek duygusal gerekse zihinsel olarak rahat hissedeceğimiz enerjiler getiriyor. Kendimizi çok rahat ifade edebiliriz, ailemizle, varsa çocuklarımızla ve çevremizle rahat iletişim sağlayabiliriz.

Günün ilk yarısını kapsayan zaman diliminde yazmak, tanıtım yapmak, halkla ilişkiler ve ticari konulu işlerde beklentilerimizin karşılanacağı gelişmeler yaşayabiliriz.

Eğitim yada iş girişimlerimiz için sınavımız varsa her zamankinden daha çok başarılı olabiliriz. Alışverişler işlerimiz için de bu enerjiden faydalanabiliriz.

 

Akşam saatlerine doğru Ay-Venüs karesi ile hem ilişkilerimizde hem de maddi konularda beklentilerimiz yükselebilir. Beklentilerimiz dışında gelişen olaylara tepkisel davranma eğilimde olabiliriz. Dolayısıyla, çalışmalarımızın detaylarını müzakere etmeli, ilişkilerimizde ise uzlaşmaya çalışmalıyız.

Ayrıca, lüks ve konfora düşkünlüğümüzün arttığı bu zaman diliminde, aşırı yeme-içme ve kontrolsüz harcamalardan kaçınmalıyız sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.