16 Mayıs 2019 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Terazi burcunda ilerleyen Ay sabah saatlerinde GAD-Satürn kavuşumuna zorlu bir etkileşim gerçekleştiriyor. Güne enerjimiz düşük ve depresif hissederek başlayabiliriz. Görev ve sorumluluklarımız duygusal olarak ağır gelebilir. Finansal işlerimizde zorluklar, otorite figürleriyle çatışmalar ve ilişkilerimizde soğukluklar yaşabileceğimiz koşullar oluşabilir. Dolayısyla işimize başlamadan evvel verimli çalışma programları oluşturmalı, alçak gönüllü ve sabırlı hareket etmeliyiz.

 

 Hemen sonrasında Ay-Plüton karesi, Jüpiter atmışlığını etkinleştiriyor ve boşluğa giriyor.  Bu zaman içinde neyin anlamlı neyin doğru olduğunu görmeye çalışarak ilerlemeye çalışmalıyız.

 

Ay saat 12.38 de boşluğa giriyor ve günü boşlukta tamamlıyor. Bizlerde, fiziksel ve ruhsal enerjimizi normal akışa bırakarak ilerleme sağlamaya çalışabiliriz. Yarım kalan işlerimizi toparlayarak, sevdiklerimize zaman ayırarak, dini ve manevi görevlerimizi yerine getirerek bu zamanı değerlendirebiliriz

 

Günün gezegen hareketinde Merkür-Neptün karesi etkinleşiyor. Zihinsel karışıklık ve iletişim kopukluğu ile doğru ve net bilgiye ulaşamama gibi kısıtlamalar getirecek. Kişisel ilişkiler, yanlış anlamalar, kararsızlıklar ve utanç verici aldatma- aldatılma gibi durumlara yol açabilir.

Politik ve sosyal alanlarda asılsız dedikodular ve önemli mevki sahibi insanlara atılan iftiralar yada skandallar ile gündem değişebilir. Sosyal medyada bilgi eksikliğinden kaynaklı yalan haberler ile bilgi kirliliğine neden olabilir.

İş bağlantıları, sözleşme, anlaşma ve önemli kararlarınızı birkaç gün erteleyerek ihmalleri, önemli ayrıntıların gözünüzden kaçırmasına izin vermeyecek hem de, karşı tarafın hileli ve haince hareketlerine karşı olabilecek sıkıntı ve zorluklara karşı da tedbirinizi almış olacaksınız.

Özellikle sürücüler trafikte çok dikkatli tedbirli olun zira dikkatsizlik sonucu kazalara açık olabilirsiniz. Seyahat edecekler ise unutkanlıklar ve karışıklıklarla karşılaşabilirsiniz. Yolculuk esnasında çantalarınızı yada para, kimlik, belge gibi önemli eşyalarınızı yanınızdan ayırmayın kaybedebilirsiniz.

Ayrıca sanatla uğraşanlar sezgi ve rüyalarınız sayesinde bu dönemi kullanarak oldukça verimli eserler meydana getirebilirler.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.