19 Nisan 2019 Cuma günü Saat 14.13 de Terazi burcundaki 29 derece Ay ve Koç burcundaki Güneş karşıtlığından Dolunay meydana gelecek. Terazi Burcunda ikinci kez Dolunay gerçekleşmiş olacak.

 

Dolunay, Ay-Güneşin karşısına geldiğinde gerçekleşir. Ve horoskoplarımızdaki gerçekleştiği ev alanlarında hayatımızdaki durgun, düzensiz ve karışık olan şeylerde ilerlememiz için yeni bir ışık alırız.

Terazi Burcu, tartma, yargılama, karar verme ve böylece ağırlık ve ölçü ile hareket etme kapasitesini temsil eder. Dolayısıyla Terazi Burcundaki Dolunay, denge, zihinsel tutarlılık ve algılanan fikirlerin farkına varma zamanıdır.

 

2019 yılında İkinci kez yaşadığımız Terazi burcu Dolunayı anaretik derecede dediğimiz 29 derecede gerçekleşiyor. Aslan yükselimindeki Dolunay horoskopunda Güneş-Uranüs kavuşumu ile Ay’a karşıtlık veriyor. Rx Jüpiter Dolunaya uyumlu, Dolunay yöneticisi Venüs’e uyumsuz görünürken, Plüton ise uzak derecede Ay ve Güneş’e T kare oluşturuyor.

Yaklaşık iki hafta boyunca, zevk arzusu, baskıcı koşullar ve yaşamla ilgili memnuniyetsizlikler artabilir. Çalışmalarınızın akışını engelleyen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Karşı cins, otorite figürleri veya aile üyelerinizle aranızda bir takım krizler ve zorluklara sebep olan koşullar oluşabilir. Dolayısıyla kişisel projelerinize ve duygusal gereksinimlerinize yapıcı bir şekilde yaklaşarak dönüşümler elde edebilirsiniz. Ayrıca, Aşırı cömertlik, iyi niyetinizi abartma ve sizi zarara uğratacak harcamalardan uzak durmalısınız.

Bu dönemde, bu bağlantıların üretebilecek acıları içselleştirmekten kaçınmalıyız; hoşgörülü olmalı ve hayat sahnesinde olsun ya da kişisel hayatımız olsun, eylemlerimizin sonuçları hakkında dikkatlice düşünmeliyiz. Başkalarının görüşlerinden etkilenmeden hayatımızın yönetimini kendimiz ele almalıyız.

 

Dolunay diğer burçlarla birlikte Terazi, Koç, Yengeç ve Oğlak burçlarını daha fazla etkileyebilir

 

 

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ; (21 Mart–20 Nisan) Dolunay evliliğiniz, ortaklığınızla ilgili yaşam alanınızı etkiliyor. Eşiniz, ortağınız yada birlikte hayatı paylaştığınız kişiyle birlikteliğinizi sorgulayabilir, ilişkinizi geliştirme yada sonlandırma olasılıklarını değerlendirebilirsiniz. Hayatınızda yenilenme ve yeniliklere başlamak yerine var olanı düzeltmek ve koşulsuz sevmeye odaklanabilirsiniz.

 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA; (21 Nisan–20 Mayıs) Dolunay İş, çalışma ve günlük hayatınızda sorumluluklarınıza yoğunluk getiriyor. Güvenli olmayan uygulamalar ve sağlıksız koşulları ortadan kaldırmak için çalışma yöntemleriniz ve ortamınızı iyileştirme yoluna gidebilirsiniz. Bu dönem şimdiye kadar fark edemediğiniz veya ihmal ettiğiniz şeyler artık dikkatinizi çekebilir.

 

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER; (21 Mayıs–21 Haziran) Dolunay eğlenmek ve kendinizi ifade etmeniz için yeni yollar karşınıza çıkarabilir. İstediğiniz hız ve heyecanda ilerlemeyen ilişkileriniz için çok fazla enerji harcamanız da gerektirebilir. Çocuklarınızla ilgili somut bir projeye odaklanacağınız koşullar oluşabilir. Bu dönem yaratıcı potansiyellerinizi geliştirebilirsiniz.

 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ; (22 Haziran–22 Temmuz) Dolunay ile eviniz, aileniz ve aile üyeleriniz için bazı fedakârlıklar yapmaya kendinizi hazır bulacaksınız. Bu dönem gayrimenkul alım-satım, dekorasyon gibi yenilikler yerine evinizi dip köşe temizlikten geçirebilir, bozuk, bakım gereken eşyalarınızı tamir ettirebilirsiniz. Evden çalışacağınız imkânlar da doğabilir.

 

 ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN; (23 Temmuz–22 Ağustos) Dolunay yazılı, sözlü her türlü iletişimlerinizi ön plana çıkarıyor. Bu dönem yakın çevreniz ve kardeşlerinizle zayıf olan ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Yarım bıraktığınız eğitim programınıza devam kararı alabilir yada farkındalığınız ve performansınızın gelişmesine katkısı olacak kurslara katılabilirsiniz.

 

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK; (23 Ağustos–22 Eylül) Dolunay ile finansal konularda bir takım  dalgalanmalara açık etkilerdesiniz. Daha önceden İşe yaramaz diye bir kenara attığınız bir projenin üstünde çalışarak görünür hale getirebilirsiniz. Dolunay enerjisi ile geçmiş zamanlardan kalma alacaklarınızı temin edebilir yada borçlarınızı kapatabilirsiniz.

 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ; ( 23Eylül–23 Ekim) Burcunuzda gerçekleşen Dolunay ile zihin ve bedensel gerilimlerinizi azaltabilir, gerçekte yaşamak istediğiniz hayatı yaratabilirsiniz. Hedeflerinizi ve imajınızı yeniden yaratabilirsiniz Bu dönem Sosyalleşerek, görmek istediğiniz yerlere giderek, sevdiklerinize bolca zaman geçirerek kendinizi ve sevdiklerinizi ödüllendirebilirsiniz.

 

AKREP VE YÜKSELEN AKREP; (23Ekim–21 Kasım) Dolunay hayatınızın olağan ritminden bir süreliğine sizi uzaklaştırabilir. Bu dönem hayatınıza dair kafanızı kurcalayan bazı konuları gözden geçirebilirsiniz. Suçluluk, kıskançlık ve sahiplenme duygularıyla baş etmek durumunda kalabilirsiniz. Farkındalık ve hayat kalitenizi yükseltebileceğiniz imkânlar karşınıza çıkabilir.

 

YAY VE YÜKSELEN YAY; ( 22 Kasım–21 Aralık) Dolunay ilerlemeniz için neleri değiştirmeniz, kurtulmanız veya kendinizi düzeltmeniz gerektiğine dair sağlam fikirler edinmenizi sağlayacak. Planlarınızı ve stratejilerinizi geliştirmek, seçeneklerinizi araştırmak veya incelemek için Dolunay enerjisinden faydalanabilirsiniz. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

 

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK; ( 22 Aralık–19 Ocak) Dolunay işiniz, kariyeriniz ve sosyal konumunuza ilişkin önemli değişimler getirebilir. Özel yaşamınız ve kariyer konularında ilerleme, avantaj veya strateji kazanabilirsiniz. İlginç ve motive edici önemli insanlarla tanışabilirsiniz.  Romantik meselelere odaklanmak zor olabilir, partnerinizle iletişim sorunu yaşayabilirsiniz.

 

KOVA VE YÜKSELEN KOVA; (20 Ocak–18 Şubat) Dolunay Kişisel, mesleki ve ruhsal gelişim fırsatları getiriyor. Öğrenme, çalışma yada zihinsel ilgi alanlarıyla ilgili memnuniyet verici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yaşamınızın sıradan deneyimlerinin ötesini keşfetmek ve geliştirmek için seyahate çıkabilirsiniz. Bu dönem İlişkilerinize yeni bir bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz.

 

BALIK VE YÜKSELEN BALIK; ; (19 Şubat–20 Mart) Dolunay finansal sıkıntı ve zorluklar getiriyor.  Kaynaklarınızı bir ortakla bir araya getirme veya yükünüzü paylaşma fırsatları ortaya çıkabilir. Dolunay enerjisi yaşam tarzınızı değiştirmeniz için bir fırsat olabilir yada hayatınızı bir şekilde ele geçiren güven meselelerini ele almanız için sizi motive edebilir sevgili Balıklar.