17 Nisan 2019 tarihi itibari ile Merkür gününden merhaba. Başak burcunun evinde ilerleyen Ay sabah erken saatlerde Venüs-Merkür ile yapacağı karşıtlıkların ardından saat 09.00 da boşluğa girecek.

Güne isteksiz, dalgalı bir ruh haliyle başlayabiliriz. İstikrar,net bir zihin ve denge kurmakta zorlanabiliriz.Stresli veya telaşlı koşullarda oluşabilir. Dolayısıyla, günün ilk yarısı yeni bir şeylere başlamak, girişimlerde bulunmak, önemli kararlar almak açısından pek elverişli olmayacak.

 

Bu zamanı rutin işlerimizi yoluna sokmak, planlarımızı gözden geçirip ayrıntılar üzerinde düzenlemeler yapmak adına değerlendirebiliriz. Vaktimiz elverirse, zihnimizi ve bedenimizi rahatlatacak manevi çalışmalara da odaklanabiliriz

 

Ay saat 14.21 de Terazi burcunun evine giriş yapacak. Yaklaşık iki gün boyunca, adil ve tarafsız olacağımız enerjiler getirecek. Çalışmalarımızı denge kuran fikirler eşliğinde ilerletmeye çalışacağız.

İş toplantılarımızı ve bağlantılarımızı adil bir şekilde yürütebiliriz.

Sosyal ruh halinde olacağız. Başkalarının bakış açsını görmek kendimizi geliştirmek isteyebiliriz. İlişkilerde fikirlerimizi birebir tartışabilir, yüzleşebilir kurmak istediğimiz dengeyi sağlayabiliriz. Arkadaşlarımız yada aile üyelerimiz arasında arabuluculuk girişimlerinde bulunabiliriz.

Dekorasyon işlerimiz, sanatsal ve estetik temalı konular da bu zaman boyunca ilgi alanımızı meşgul edebilir.

 

Akşam ilerleyen saatlerde Ay-Şiron karşıtlığının etkili olduğu bu saatlerde duygusal olarak hassasiyetimiz artabilir, incinme- incitmeye meyilli davranabiliriz. Dolaysıyla İlişkilerde dikkatli olmakta fayda var sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.