16 Nisan 2019 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Ay Başak burcunda ilerliyor. Dengeli ve sakin duygularla güne başlıyoruz. pratik bilgi, sürekli çaba ve sabır gerektiren işlerimize kolay odaklanabiliriz. Muhasebe, rapor, ev ofis organizasyonları, bahçe temizliği, çözülmesi gereken konular ve sağlık meselelerini halletmek adına değerlendirebileceğimiz bir enerjidir.

 

Sabah erken saatlerde Ay-Mars karesiyle uyanırsak, Bu, gergin enerjiyi sorumluluklarımıza ve yapıcı eylemlere kanalize etmeye çalışmalıyız. Ayrıca, trafikte dikkatli olmalı, ciddi kavgalardan da sakınmalıyız.

 

Akşama doğru Ay-Neptün karşıtlığı ile aşırı duyarlı, karamsar ve daha fazla etkilenmeye müsait olacağız. Çalışmalarımıza motive olmakta ve somut yapılar oluşturmakta zorlanabiliriz. Dolayısıyla farkındalığımıza odaklanarak, Somut konulardan ve yorucu koşullardan uzaklaşarak, rutin akışla ilerlemeye çalışmalıyız.

 

Günün son açısını Ay-Satürn ile etkinleştirecek ve günü kapatacak. İlişkilerde huzurlu tesirler alacağız. Ailemiz ve evimiz ile birlikte olduğumuz bu saatlerde geleceğe dair planlar ve hedefler geliştirebiliriz.

 

Günün gezegen hareketi Venüs-Jüpiter karesidir. İlişkiler ve finansal konularda stresli bir geçiştir. Sosyalleşme ve yeni insanlarla tanışma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bu dönem hayatınıza giren insanlarla ilişkileriniz sağlıklı ve uzun vadeli olmayacaktır. Bu yüzden sosyal mecralara ve yeni aşklara başlamamalı yâda ciddiye almamalısınız. Arzu ve isteklerinizi abartma eğilimiz partnerinizle aranızda stres ve sıkıntılara neden olabilir. Tatlı yiyeceklere, alkole ve zevk veren maddelere düşkünlük artabilir. Zevklerinize sınırlama koymalısınız. Moda, güzellik ve eğlence amaçlı harcamalarınızda kontrollü olmaya çalışın zira maddi zarara uğrayabilirsiniz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.