11 Nisan 2019 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Boşlukta ilerleyen Ay saat 06.32 de Yengeç burcunun evine giriş yapıyor.  Duygularımız ve ruh halimizin mantık ve rasyonellik üzerinde hüküm süreceği enerjiler getiriyor.

Ana yaşam enerjimiz evimiz, ailemiz, vatanımızın yanı sıra toplumca bütünlüğümüzü ortak noktalarda buluşturan konular ön plana çıkabilir.

Ayrıca, mide ve sindirim sistemimizi yormayacak yiyecekler tüketmeli, sağlıksız veya işlenmiş gıdalardan uzak durmakta fayda var.

 

 Sabah saatlerinde Ay-Uranüs atmışlığı etkinleşiyor. Normal zamanlardan daha güçlü sezgilerde olacağız. Dolayısıyla bu enerjiyi yaratıcı uğraşlara ve hızlı kararlar vermemiz gereken önemli meselelere kanalize edebiliriz. İş ve ev ortamımızda beklenmedik değişiklikler, sürpriz haberler, şaşırtıcı misafirler ve heyecan verici olaylarla karşılamamız mümkün olabilir.

Ayrıca geçmiş alışkanlıklar ve davranış kalıplarından vazgeçmeye istekliysek ve yaşamınızdaki amacını aşmış eski bir kavramları kolay bırakabiliriz.

 

10 Nisan–11 Ağustos tarihleri arasında Jüpiter Rerto hareket yapacak. Güneş sistemimizin en büyük gezegeni olan Jüpiter, her yıl yaklaşık 4 ay geriye dönük olarak hareket eder. 
Tabii ki, doğum haritalarımızda transit Jüpiter retrosunun bulunduğu evin durumuna bağlı olarak değerlendirmek doğru olur. Mümkünse uzun mesafeli yolculuklardan uzak durmak ve hukuksal mücadeleleri başlatmamakta fayda var.

Görüş ve inançlarınızı sorgulayacağınız bu dönem de ilerletme kaydedemediğimiz kavramları netleştirmek,kişisel inancımız ve kendimizi geliştirmek içinde mükemmel bir zamandır.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.