8 Nisan 2019 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Ay Boğa burcunun evinde ilerliyor.

Ay, önce Satürn sonrasında Plüton ile günün ilk yarısına hakim olacak uyumlu bağlantılar kuruyor. Motivasyonumuzun yüksek olacağı bu zaman diliminde, resmi kurumlarda olan işlerimizi, iş toplantılarımızı veya katılmamız gereken organizasyonları çok rahat koşullarda takip edebiliriz.

Kariyer yolumuzun temellerini güvence altına almak için de bu süreyi iyi kullanmaya çalışabiliriz. Yeteneklerimiz ve planlarımız ve pratik fikirlerimizi otorite figürleriyle paylaşarak onlardan destek isteyebiliriz.

Ayrıca parasal işlerimizle ilgilenmek, bütçemizle ilgili planlama yapmak için de bu geçişten faydalanabiliriz.

 

Ay bu açıların ardından saat 11.29 da boşluğa girecek ve günü boşlukta bitirecek.

Bedensel ve ruhsal olarak hassasiyet artışı söz konusu olabilir.

Günlük planlarımızı uygulamakta zorlanabilir, gecikmelerle karşılaşabiliriz. İşlerimizde de belirsizlik, kararsızlık yaşama ihtimalimiz yüksek. Kaza ve sakarlıklara da açık etkilerde olabiliriz. Dolayısıyla günün geri kalanı için dikkat, sabır ve esnekliğe ihtiyacımız olabilir.

Bir şeyleri başlatmak, yeni adımlar atmak yerine olayları kendi akışına bırakarak mevcut işlerimizin düzenleme ve ayrıntılarını gözden geçirebiliriz.

Aciliyet gereken işlerimizde ise, çok fazla ısrarcı olmamakta fayda var.

Evimiz yada büromuzun temizliği ile ilgilenebiliriz. Tamir ve bakım gereken işlerimizle uğraşabilir, dolap ve çekmecelerimizi düzene sokabiliriz.

Ayrıca günün ilerleyen saatlerini dua, namaz ve meditasyon gibi içe yönelik tüm çalışmalara odaklanarak değerlendirebiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.