2 Nisan 2019 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Ay Balık burcunun evinde ilerliyor. Güne hassas ve fedakarlık göstereceğimiz enerjiler veriyor.Dünyasal hırs ve arzuları geri planda tutmaya çalışabiliriz.

Yaptığımız iş ve meşguliyetlerimizde hayal gücümüz ve yaratıcılığımızla ilerleme sağlayabiliriz.

Çevremizle daha fazla bağlantı halinde olmak desteğimizi hayır kurumlarına veya sosyal hizmetlere vermek içinde değerlendirebiliriz.

 

Günün ilk yarısında etkinliğini hissedeceğimiz Ay-Venüs kavuşumu gerçekleşiyor.

İstek ve arzularımıza göre hareket edebiliriz. İş, özel görüşmelerimiz ve mali işlerimizde çok daha fazla fayda sağlayabileceğimiz koşullar oluşabilir.

 Ayrıca arazi, mülk veya gelecekteki güvenliğimizle ilgili finansal planlarımızı veya anlaşmalarımızı bu zaman dilimine denk getirebiliyorsak, değerlendirmeye çalışmalıyız

 

Günün gezegen hareketinde ise etkinliğini bir süredir hissettiğimiz Merkür-Neptün kavuşumu gerçekleşiyor. Düşüncemizi ve iletişmelerimizi manevi konular, gizemler ve gizli olaylara odaklayacak bir geçiştir.

 İşlerimiz ve ilişkilerimizde düzensizlik ve belirsizlikler açığa çıkabilir. Dolayısıyla önleyici adımlar atmalıyız. Birkaç gün herhangi bir konuda sözleşme imzalamak ve anlaşma yapmaktan da uzak durmalıyız.

Skandal ve iftiralara da açık bir etki dolayısıyla, en yüksek ahlaki standartları korumanın önemli olduğu bir geçiş, bazı entrika ya da gizli olaylarla karşılaşılabilir.

Fikirlerimize özellikle de yazılı olarak şekil verme becerimiz artacağından daha önce hayal kırıklığı yaratan bir projemiz için ilham alabilir tekrar üstünde çalışabiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.