26 Mart 2019 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Yay burcunun evinde ilerleyen Ay, güne daha idealist daha iyimser daha neşeli enerjiler veriyor.

Yurt dışı bağlantılı işler, yayıncılık, eğitim ve hukuksal konular ön plana çıkıyor.

Görünüşte zor olduğunu düşündüğümüz işlerimizi tutarlı bir planına sokarak tahminimizden daha çabuk bitirebiliriz.

 Bilgilerimizi ve deneyimlerimizi paylaşacağımız ortamlar içine girebiliriz.

Özgürlük ihtiyacı da hissedeceğimizden, seyahat etme ve açık havada olma arzusu duyabiliriz.

Bazı felsefi fikirler edinmek, dini inançlarımızı inceleyerek zihnimizi genişletmek imkânları yaratabiliriz. Örneğin, müze, eski bir kitapçı yada kütüphane ziyaretlerinde bulunabiliriz. Yada şimdiye kadar görmek isteyip de bir türlü göremediğimiz bir yere gidebiliriz.

 

Ay’ın, Rx Merkür-Neptün kavuşumuna kare açısının etkin olduğu günün ikinci yarısı ise, hayal gücümüz, mantığımızın önüne geçebilir. En iyi şartlarda bile beklenmeyen durumlar çözülmeleri zor olan karmaşıklıklar ortaya çıkabilir.  Ahlaki standartları korumanın önemli olduğu bazı entrika yada gizli olaylarla karşılaşabiliriz.

İş yada özel konularda yüzleşmemiz gerekebilir. Dolayısıyla işlerimiz ve ilişkilerimizde düzensizlik ve belirsizliklere fırsat vermemeye çalışmalıyız. Merkür Retrosunun devam ettiği bu günlerde Herhangi bir konuda sözleşme imzalamak ve anlaşma yapmaktan uzak durmalıyız.

Sezgilerimizin ve yaratıcılığımızın güçlendiği bu zaman içinde şiir yazabiliriz, sanatsal etkinliklere katılabiliriz, yardım ve iyilik içeren projelerde gönüllü olabiliriz yada tefekkür, meditasyon gibi manevi çalışmalara da yönelebiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.