22 Mart 2019 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Haftanın son iş günü Ay Terazi burcunun evinde ilerliyor. Güne  sakin, keyifli ve iyimser başlıyoruz.

Denge, adalet, hak, hukuk ve barış kavramları gündemimizi meşgul edebilir.

Uzlaşma gereken işlerimiz, finansal meselelerimiz, görüşmelerimiz, ortaklık ve evlilik konularında halledilecek işlere dün gerçekleşen yeniayın enerjisi ile çok kolay odaklanabiliriz.

 

Günün ilk yarısı Ay-Satürn karesi etkinleşiyor. Enerjimiz ve üretkenliğimizi tam olarak kullanamayabiliriz. Çalışma hayatımızda sert otoriter tutumlar, gururlu ve bencil davranışlara maruz kalabiliriz. Yada aile ilişkilerinde soğukluk, finansal kısıtlamalar ve isteklerin engellenmesi gibi müdahalelerle karşılaşabiliriz. Olaylara, alçakgönüllü ve sabırlı yaklaşmalı, enerjimizi sorumluluklarımıza vermeliyiz.

 

Günün ikinci yarısı Ay-Plüton karesi etkinleşiyor, kısa süre etkisinde kalacağımız bu geçiş ile duygusal baskılar ve üzüntülerle yüzleşebiliriz. Bayan figürleri ile zorlayıcı, çekişmeli durumlar yaşayabiliriz. Dolayısıyla, yıpratıcı durumlar ve koşulları ortadan kaldırmak adına ulaşmacı olmalıyız.

 

Hemen sonrasında Ay-Jüpiter atmışlığı ile hem enerjimiz artıyor hem de kendimizden daha fazla emin olarak hareket edeceğiz. Gün boyu oluşan sıkıntılı ilişkilerimizi yoluna koyabiliriz. İşlerimiz, görüşmelerimiz ve projelerimiz açısından büyüme ve gelişme fırsatları bulabiliriz.

Akşam ilerleyen saatlerde olumlu akış Ay-Venüs trinesi ile devam ediyor. Sosyal etkinlikler, aile toplantıları ve romantik ilişkiler açısından elverişli bir enerjidir.

 

Günün Gezegen haretin deise, Rx Merkür-Jüpiter karesi etkinleşiyor. Birkaç gün konsantrasyon eksikliği ve ayrıntılara odaklanmakta güçlük çekebiliriz. Enerji düşüklüğü verebileceği gibi bazı olay ve kavramlara hazırlıksız yakalanarak, olaylar üzerinde etkisiz kalabiliriz. Dolayısıyla, planlarımıza, programlarımıza ve düşüncelerimize çok iyi odaklanarak hareket etmeliyiz. Karşılaşacağımız ani değişiklikler ve zorluklar karşısında sinirlenmemek sakin ve kontrollü olmak önemli olacak sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.