18 Mart 2019 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Ay Aslan burcunun evinde ilerliyor. Güne, eğlenceli ve enerjik olacağımız enerjiler veriyor. Ön plana çıkmak, takdir edilmek kendimizi göstermek gibi abartılı davranışlar ve beklentiler içine girebiliriz. Yaratıcı düşüncelerimize odaklanmaya çalışmak ve başkalarının niteliklerine dikkat ederek günlük planlarımıza ulaşabiliriz.

 

Günün ilk yarısı Ay-Venüs karşı karşıya geliyor. Karamsar ve tembelliğe meyilli olabiliriz. Gerek iş gerek duygusal ilişkilerimizde yanlış anlaşılmalar, stresli durumlar ortaya çıkabilir. Finansal işlerimiz ve planlarımızı ilerletirken bir takım engelle de karşılaşabiliriz. Dolayısıyla anlayışlı ve hoşgörülü olmaya çalışmalı finansal savurganlıktan kaçınmalıyız.

 

Ay-Mars karesi ile günün ikinci yarısı stres barındıran koşullar devam ediyor. Kendimizi duygusal olarak gergin hissedebiliriz. Agresif ve düşmanca davranışlar açığa çıkabilir, dolayısıyla ciddi tartışmalara neden olabilir. Sabırsızlığa da yol açabilecek bu stresli enerjiyi sorumluluklarımıza ve yapıcı eylemlere yönlendirmeliyiz.

 

Akşam saatlerine doğru Ay-Jüpiter trinesi ile daha geniş bir anlayışa sahip olacağız, gün boyu yaşadığımız stresi azaltabilir, finansal işlerimiz ve mesleki çalışmalarımızda gelişmeler yaşayabiliriz.

 

Ay saat18.19 da boşluğa girecek ve günün geri kalanını boşlukta kapatacak. Merkür retrosunun da etkin olduğu şu günlerde daha yavaş koşullarda, rutin akışla ilerleme sağlamaya çalışmalıyız sevgili dostlar.

 

Günün gezegen hareketinde ise,Rx Merkür-Mars atmışlığı etkinleşiyor. Zihnimizin her zamankinden daha keskin ve uyanık olacağı bir geçiştir. Cesaret ve mücadele ruhu ile önemli ilerlemeler kaydedebiliriz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.