11 Mart 2019 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Ay Boğa burcunun evinde ilerliyor. Huzur ve sakinlik duygularımız vurgu kazanıyor.

İş ve uğraşlarımızda istikrar ve net sonuçlar elde etmek isteyebiliriz.

Yapmamız gereken ödemeler, gelir-giderlerimiz ve kontrol etmemiz gereken parasal işlememizle uğraşlar verebiliriz.

Güzellik, estetik, bakım gibi konularda girişimlerde bulunabiliriz.

İştahımızda artış ve soğuk algınlığına da hassaslık gösterebiliriz.

 

Sabah saatlerinde Ay-Venüs kare açısı etkinleşiyor. Hem ilişkilerimizde hem de maddi konularda beklentilerimiz yükselebilir. Beklentilerimiz dışında gelişen olaylara tepkisel davranma eğilimde olabiliriz. Dolayısıyla, çalışmalarımızın detaylarını müzakere etmeli, ilişkilerimizde ise uzlaşmaya çalışmalıyız.

Ayrıca, lüks ve konfora düşkünlüğümüzün arttığı bu zaman diliminde, aşırı yeme-içme ve kontrolsüz harcamalardan kaçınmalıyız.

 

Günün ikinci yarısından sonra Ay-Mars ile kavuşum- Neptün ile atmışlık bağlantı gerçekleştiriyor. İç netlik ve denge getiren bir geçiştir. Önemli sorunların üstesinden gelmek için değerlendirebiliriz. İş yaşantımızı daha iyi hale getirmek için fırsatlar elde edebiliriz. Manevi değerlerimizle uyumlu hayırsever girişimlerde veya projelerde yer alabiliriz.

 

Akşam saatlerinde Ay-Satürn tirinesi ile Gerçek duygular ile yanlış olanlar arasındaki farkı ayırt etme şansına sahip olacağız. Böylece gerçek ihtiyaçlarımızın ne olduğu konusunda daha net olabiliriz.Ev ve aile yaşantımızı daha istikrarlı hale getirmek,kariyer hedefleri belirlemek için de bu enerjiden faydalanabiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.