8 Mart 2019 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Haftanın son iş günü Ay Koç burcunun evinde ilerliyor. Yüksek motivasyon ve kendimize odaklı bir gün geçirebiliriz.

Ay Koç burcunda ve ışığı büyürken daha cesur, atılgan ve yeni bir başlangıç yapma isteğimizi öne çıkarıyor.

Yeniay’ın yenileyici ve değişim getiren enerjisi devam ettiği bu günlerde, yeni başlangıçlar, atılımlar ve  olumlu işler ortaya çıkarmak İçin değerlendirmeye çalışabiliriz. Yapılacak işlerimizde yetenek ve tecrübemiz sayesinde ihtiyaç duyduğumuz çözümleri en etkin ve hızlı şekilde üretebiliriz.

Kontrol edemediğimiz dürtüselliğimiz ile hemen eyleme geçmek isteyebiliriz. Rekabetçi, hırslı ve kendimize odaklı olduğumuz kadar, başkalarının da bağımsızlığına da saygı göstermeye çalışmalıyız.

Ayrıca, kaza, sakarlık ve yaralanmalara karşıda dikkatli olmakta fayda var.

 

Günün ikinci Yarısı Ay-Venüs atmışlığı ile neşeli, mutlu ve duygusal bir gönüme sahip olacağız. Çalışmalarımızda daha yaratıcı ve üretkenlik gösterebiliriz. Girişimlerimiz, görüşmelerimiz ve toplantılarımızda amacımıza ulaşacağımız gelişmeler kaydedebiliriz. Finansal işlerimizi ilerletmek, yaşamla etrafımızdaki insanlarla daha yakından bağlantılar kurmak isteyebilir, sevdiklerimizle sosyal ortamlarda buluşabiliriz. Romantik ilişkilerde uyum ve karşılıklı takdir yaratma fırsatı da elde edebiliriz.

Ayrıca, alış verişe çıkmak, evimizi dekore etmek, kuaföre girmek, cildimize bakım yaptırmak gibi keyifli uğraşlara da zaman ayırabiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.