7 Mart 2019 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Ay Yeniay fazında Balık burcunun evinde ilerliyor. Güne içe dönük enerjiler verirken özverili davranma eğilimde olabiliriz. Konu ve olaylara yaklaşımlarımız ise gerçeklerden uzak olabilir.

Sezgilerimizi ve hayal gücümüzü çok etkili bir biçimde kullanabileceğimizden yaratıcılık gerektiren işlerimize bu enerjiyi kanalize edebiliriz.

 

Sabah saatlerinde Ay-Jüpiter ile doksanlık, Plüton ile atmışlık bağlantılar içinde olacak. Bir taraftan gerçekçi olmayan beklentiler ve sorunlar artarken, diğer taraftan uzlaşı ve işbirliğini de sağlaya bileceğimiz etkiler getiriyor. Dolayısıyla daha toleranslı olmalı ve zor koşullarda ise iyileştirici yönümüzü kullanmaya gayret göstermeliyiz.                                   

 

Akşam saatlerinden sonra Ay-Merkür ile aynı noktaya geliyor. Aklımız bir anda birçok fikirle dolabilir ve duygularımızı kolay dile getirebiliriz. Telefon görüşmeleri, sosyal medya yazışmaları, komşu yada akraba geliş-gidişlerimiz hızlanabilir.

 

Ay 22.08–23.28 saatleri arasında boşlukta kalacak ve sonrasında Koç burcunun evine giriş yapacak.

 

Günün gezegen hareketinde Güneş-Neptün birlikteliği etkinleşiyor. Etkisini hafta sonuna kadar hissedeceğiz. Her zamankinden daha hassas olabiliriz ve kimlik duygumuz üzerinde ciddi zorluklarla karşılaşabiliriz. Sorumluluklarımızı ve taahhütlerimizi yerine getirmede daha fazla zorluk yaşayabiliriz. Dolayısıyla sanatsal çalışmalara, yardım amaçlı faaliyetlere yönelebiliriz.

Toplumda alkol keyif veren maddeler, aldatma ve kaçma eğilimleri de artabilir.

Yaşantımızda bu hafta boyunca somut yapılar inşa edemeyeceğimizden dua, meditasyon ve yoga yaparak rahatlama sağlayabiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.