6 Mart 2019 tarihi itibari ile Saat 19.04 de Ay Balık burcunda Güneş ile 15 derecede kavuşacak ve Yeniay doğacak.

Yeniaylar, önümüzdeki bir ayı etkileyecek yeni bir enerji dalgası başlatırlar.

Zodyak’ın değişken nitelikli son burcu olan Balık astrolojik yeni bir yıla bahar ekinoksuna hazırlayıcı görev ve rol üstlenmektedir. Bahara yeniden doğmak, dirilmek için Balık burcu burada bahar öncesi duygusal ve fiziksel açıdan hazırlığa davet etmektedir.

 

Yeniay horoskopunda Başak burcu yükseliminde. Ay ve Güneş olumlu etkili Achernar sabit yıldızı ve Balık burcunun yönetici gezegeni Neptün ile kavuşum vermekteler. Horoskopta Satürn ve mars yeniay ile olumlu bağlantı içinde olurken, Balık burcunun diğer yönetici gezegeni Jüpiter ise olumsuz bağlantı kurmakta.

 

İyimserlik veren etkiler ve iyi haberler getirebilir. Ancak beklentilerimizde artış söz konusu olurken, iyimserliğimizi de yanlış yönlendirebiliriz.

Manevi öğretiler ve idealist arayışlar içinde olabiliriz. Kamusal alanlarda, her hangi bir beklenti olmadan yapılan yardım faaliyetlerinde ve dini inançlarımız eşliğinde mutluluk ve başarı elde edebiliriz. Hayal gücümüzü ve iç yaşamımızı iyileştirmek için de fırsatlar elde edebiliriz.

Bu dönem, ilişkilerde diplomasi ve iş birliğine ihtiyacımız olabilir, yeme –içme ve finansal harcamalarımıza ise kısıtlama getirmeliyiz.

 

Ayak problemleri, mantar, virüs hastalıkları, ruhsal ve psikosomatik rahatsızlık ve uyku problemleri bu dönem artış gösterebilir. Alkol, içki, uyuşturucu ve reçetesiz ilaç kullanımları ve gıda zehirlenmelerine karşı da çok hassas olmalısınız.

 

Yeniay diğer burçlarla birlikte İkizler, Başak, Yay ve Balıkları daha fazla etkileyebilir.

 

 

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ; (21 Mart–20 Nisan) ) Sevgili Koçlar, Gündelik yaşamınızda rutinlerinizi sil- baştan yeniden oluşturabilirsiniz. Büyük hayallerinizi hayata geçirmek için büyük bir gizlilikle bazı çalışmalara başlayabilirsiniz.

Bu dönem bilinçaltınızdaki negatif birikimlerinize iç gözlem, dua, meditasyon ve yoga yaparak teselli ve ilham bulabilirsiniz.

 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA; (21 Nisan–20 Mayıs) Sevgili Boğalar Büyük kalabalıkların içinde olmanın keyfini çıkaracağınız bir dönemdesiniz. Dolayısıyla, grupsal faaliyetler, organizasyonlar veya sosyal aktivitelerde ilham alacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz.  Plan ve idealinizi ilerletmek için fedakârlıkta bulunmanız gereken koşullar da ortaya çıkabilir.

 

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER; (21 Mayıs–21 Haziran) Sevgili İkizler, iş, meslek ve kariyer alanlarında bazı temel sorunlarınızı çözüme kavuşturabilirsiniz. Otorite veya etkin kimselere geleceğiniz için hazırladığınız planlarınızı açarak destek ve yardım isteyebilirsiniz. Özel yaşamınızda bir takım dolaylı ve aldatıcı sorunların ortaya çıkması kaçınılmaz olabilir.

 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ; (22 Haziran–22 Temmuz) Sevgili Yengeçler, Mistik, din ve felsefe biçimlerine dafa fazla ilgi duyabileceğiniz bir dönem. Dolayısıyla yabancı kültürlerin manevi özelliklerini araştırmak isteyebilir yada hac ziyaretine çıkabilirsiniz. Eğitim, Hukuk, ticaret ve yayıncılık alanlarında yeni adımlar atmanız gereken koşullar ortaya çıkabilir.

 

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN; (23 Temmuz–22 Ağustos)  Sevgili Aslanlar,

Paylaşımlar ve ortak kazançlarınızda hassasiyet göstermeniz gereken koşullar ortaya çıkabilir. Sigorta kredi, borç, vergi ve miras meselelerinizde mücadeleniz hızlanabilir.

Bu dönem kendinizi daha bir çekici hissedebilir, aşırı dürtüsel hareketler ve flörtçü yaklaşımlar içine çekilebilirsiniz.

 

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK; (23 Ağustos–22 Eylül) Sevgili Başaklar, Yeniay karşıt burcunuzda gerçekleşiyor. Eşiniz, partneriniz yada ortağınızla aranızla beklentileriniz artabilir. Dolayısıyla yeni planlar geliştirebilirsiniz. Bu dönem, bekâr Başaklar duygusal beraberliklere adım atabilirler. Rekabet ettiğiniz alanlarda önemli gizlilikler gün yüzüne çıkabilir.

 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ; ( 23Eylül–23 Ekim) Sevgili Teraziler, Günlük rutinleriniz ve iş ortamınızdaki koşulları, alışkanlıklarınızı yeniden değerlendirebilirsiniz. İş verimliliğinizi engelleyen unsurları, strese neden olan kavramları bu dönem frenleme getirebilirsiniz. Yaşamınızın maddi yönlerini ciddi bir şekilde testten geçirebilirsiniz.

 

AKREP VE YÜKSELEN AKREP; (23Ekim–21 Kasım) Sevgili Akrepler, duygusal sorunlarınızı çözümleyeceğiniz dönem. İyimserliğinizdeki artış bazı yanılgılar, aldanmalar, hayal kırıklıkları yaşamanıza neden olabilir. Bazılarınız romantik yeni bir ilişkiye başlayabilir yada var olan ilişkinizi sonlandırabilirsiniz. Bazılarınızsa çocuk sahibi olmaya karar verebilirler.

 

YAY VE YÜKSELEN YAY; ( 22 Kasım–21 Aralık) Sevgili Yaylar, eviniz ve aileniz ile daha fazla zaman geçireceğiniz bir dönem. Gayrimenkul alım-satımı, kira ve taşınma gibi işlerinize yoğunluk verebilirsiniz. Yaratıcılığınız ve hayal gücünüzün yüksek olacağı bu dönemde geleceğinize dair yeni planlar geliştirebilirsiniz. Maddi konularda aile bireylerinizden destek alabilirsiniz.

 

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK; ( 22 Aralık–19 Ocak) Sevgili Oğlaklar,  kardeşleriniz, komşu ve yakın çevrenize karşı daha empatik, yardım sever ve samimi ilişkiler geliştirebilirsiniz.  Bazı üstlendiğiniz görev ve sorumluluklarınızı halletmek için kısa yolculuklar gerçekleştirebilirsiniz. Sezgilerinizden ilham alacağınız dönem yazmak, üretmek adına değerlendirebilirsiniz.

 

KOVA VE YÜKSELEN KOVA; (20 Ocak–18 Şubat) Sevgili Kovalar, maddi ve manevi değerlerinizle alakalı yeni düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Burcunuzda ilerleyen Venüs’ün desteğiyle hem para hem de aşk fırsatları kapınızı çalabilir. Bu dönem tasarım ve sanatsal gibi yaratıcı girişimlerde yer alabilirsiniz. Zevklerinize aşırı harcama eğilimde olabilirsiniz.

 

BALIK VE YÜKSELEN BALIK; (19 Şubat–20 Mart) Sevgili Balıklar, empati, şefkat ve anlayışı daha kolay ifade edebileceğiniz bir dönem. Fiziksel ve ruhsal yenilenme ve değişime ihtiyaç duyabilirsiniz. Fedakârlık yapacağınız ve yüksek bir amaca hizmet edeceğiniz koşullar ortaya çıkabilir. Kararlarınızı eyleme geçirirken iç sesiniz ve rüyalarınız yol gösterici olabilir.