1 Mart 2019 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Haftanın son iş günü Ay

Oğlak burcunda ilerliyor. Kararlı, azimli ve hedef odaklı olacağımız enerjiler veriyor.

Başarmak istediğimiz konularda, organize ve planlı hareket ederek kolay ilerleme sağlayabiliriz.

 

Sabah erken saatlerde Ay-Mars tirnesi etkinleşiyor. Kişisel hedeflerimizi gerçekleştireceğimiz enerjilerle güne başlayacağız. Duygularımızın sıcaklığı bulunduğumuz ortamlarda da sıcak bir atmosfer yaratmamıza neden olabilir. Cesaret gereken işlerimize, projelerimize ve mesleki çalışmalarımıza bu enerjiyi kanalize edebiliriz.

 

Günün ilk yarısı Ay-Güneş atmışlığı ile olumlu etkiler devam ediyor. Sabah Ay-Mars etkileşimiyle kazandığımız yüksek enerji ve öz güvenimizi bu geçiş ile de kullanmaya devam edeceğiz. Girişim ve başvurular da bulunabiliriz. Başkalarının önerilerine açık olma eğilimde olacağımızdan bize faydası dokunabilecek kişilerle görüşmeler yapabiliriz.

Aile ve ikili ilişkilerimizi iyileştirebileceğimiz fırsatlar bulabiliriz. Sevdiklerimizle keyifli birliktelikler kurabileceğimiz sosyal aktivitelere katılabiliriz.

 

Günün ikinci yarısı Ay-Neptün atmışlığı etkinleşiyor. Hırs ve mantıktan ziyade merhamet, güven ve sadakat gibi iyi niteliklerimiz tetikleyecek. Sevdikleriniz, aile fertlerimiz, iş ortaklarımız ve çevremizdeki bayan figürleri ile daha derin bir seviyede bağlantı kurabiliriz. Onlar için gereken yardım ve desteğe hazır olduğumuzu hissettirebiliriz.

Bu enerjiden yaratıcılık ve beceri gereken uğraşlar içinde faydalanabiliriz.

 

Akşam saatlerinde Ay-Satürn kavuşumu etkinleşiyor. Duygulara ciddiyet kazandıran bir etkidir. Önceden düşünmediğimiz, olay ve konulara açık etkilerde olacağız. Ancak, baskı, sınırlamalar ve ilişkilerde zorlanmalarda söz konusu olabilir. Bu zaman içinde karamsar bir ruh halinde olmamızda mümkün dolayısıyla bu karamsar yaklaşımlarımız olay ve konuları daha da kötüleştirebilir.

Dolayısıyla, ruh halimizi olumlu etkileyecek uğraşlara yönelmek ve olayların olumsuz taraflarını büyütmemek daha doğru olacak sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.