28 Şubat 2019 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Yay burcunda ilerleyen Ay-Uranüs ile olumlu bağlantı sonrasında saat 09.18 boşluğa girecek, yarım saatlik kısa bir süreliğine boşlukta kaldıktan sonra saat 09.48 Oğlak burcunun evine giriş yapacak. En iyi noktalarımızı vurgulayacağımız, yapıcı hırslar veren enerjiler getirecek.

Yaklaşık iki gün boyunca iş, kariyer hayatımız, sorumluluklarımız ve otorite figürlerimizle alakalı görev ve mesuliyetlerimizi daha fazla ön plana çıkaracak.

Resmi kurumlarda olan işlerimizi takip etmek, finansal meselelerimizi halletmek,

sağlıkla ilgili sorunlarımızı çözüme kavuşturmak adına bu enerjiden faydalanabiliriz.

İlişkilerimizde ise bu süre boyunca samimiyet yerine serin duygular hakim olabilir.

 

Günün gezegen hareketinde Güneş-Mars atmışlığını etkinleşiyor. Kendinize güven fiziksel güç ve cesaretinizi artıran enerjiler veriyor. Birkaç gün hedefler ve planlarınıza rahatlıkla odaklanabilirsiniz. Yaşantınızda bekletmiş olduğunuz ve almanız gereken kararlarınız varsa bu enerjiden faydalanarak birkaç gün içinde kararlarınızı çok kalay verebilirsiniz. Yapacağınız atılımlar üstünlük kazanmanızı sağlayabilir.

Geçmişte ertelediğiniz zor projeleri ele alabilir daha üretken ve başarılı olma fırsatı elde edebilirsiniz.

Riskli veya spekülatif bir finansal girişim başlatmak içinde uygun bir zamandır.

Ayrıca, sosyalleşme, romantizm ve spor gibi etkinliklere hayatınızda daha fazla yer verebiliriz.

Ayrıca, İlişkilerinizde daha yapıcı ilerlemeler için var olan sorunlarınızı etraflıca düşünerek çözüme kavuşturabilirsiniz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.