22 Şubat 2019 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Haftanın son iş gününde Ay terazi burcunun evinde ilerliyor. Güne denge, adalet ve uyumlu enerjiler veriyor.  Olayları bir bütün olarak görmeye ve adil davranmaya çalışıp, kişisel çekişmelerden yada rahatsızlık hissi verebilecek olgulardan kaçınmaya özen göstereceğiz.

İlişkilerde fiziksel cazibe ve entelektüel uyum arayışı içinde olsak ta, problemlerimize alternatif çıkış yolları kolayca sağlayabiliriz.

İş meseleleri dışında sevdiklerimizle bir araya gelerek güzel ve keyifli vakit geçirebiliriz.

Güzelleşmek, bakım yaptırmak ve alış veriş konularıyla da meşgul olabiliriz. Yeni moda takı, aksesuar ve makyaj ürünlerine şöyle bir göz atabilir beğendiğimiz farklı tasarılardan ihtiyacımızı alabiliriz.

 

Ay günün tek açısını akşam saatlerinde Satürn karesi ile etkinleştiriyor. Sindirim sorunları, halsizlik ve enerji düşüklüğü veren bir geçiştir. Evimizde olduğumuz bu saatlerde ailemiz yada sevdiklerimizle olan mevcut sorunlar açığa çıkabilir ve başa çıkmakta zorlanabiliriz. Yada günlük rutin akışımızı bozan engellerle karşılaşabiliriz. Dolayısıyla ilişkilerimizin bozulmaması adına olay ve konulara tarafsız değerlendirmeli, alçak gönüllü ve samimi olmaya çalışmalı,

 

Günün gezegen hareketinde ise Merkür-Jüpiter karesi etkinleşiyor olmalarıdır. Birkaç gün konsantrasyon eksikliği ve ayrıntılara odaklanmakta güçlük çekebiliriz. Enerji düşüklüğü verebileceği gibi bazı olay ve kavramlara hazırlıksız yakalanarak, olaylar üzerinde etkisiz kalabiliriz. Dolayısıyla, planlarımıza, programlarımıza ve düşüncelerimize çok iyi odaklanarak hareket etmeliyiz. Karşılaşacağımız ani değişiklikler ve zorluklar karşısında sinirlenmemek sakin ve kontrollü olmak önemli olacak sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.