15 Şubat 2019 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Haftanın son iş günü Ay İkizler burcunun evinde ilerliyor. Güne dışa dönük ve hareketli başlıyoruz. İnsanlar arasındaki duygu ve düşünce paylaşımı yoğunluk kazanabilir. Ancak çabuk harekete geçebilir, çok hızlı tepki de verebiliriz.

Halkla ilişkiler, tanıtım, pazarlama, ticari konularda ilişkilerimizi, önemli işlerinizi ve görüşmelerinizi halletmek adına günün ilkyarısını tercih edebiliriz. Zira günün ikinci yarısında birkaç saatliğine Ay boşluğa geçiyor.

 

Günün ilk yarısı Ay-Güneş trinesi etkinleşiyor. İlişkilere samimiyet ve girişkenlik getiren bu geçişi, yeni başlangıçlar yapmak, başvurularda bulunmak ve önemli görüşmelerimizi gerçekleştirmek için değerlendirebiliriz.

Yönetici pozisyonundaki kişilerden yada aile bireylerimizden hedeflerimize dair destekler görebiliriz.

İş ve ilişkilerde yaşadığımız zor yönlere ve problemlere ışık tutabilir çözüme kavuşturabiliriz.

 Günün ikinci yarısı Ay ikizler burcunda son bağlantısını Uranüs atmışlığı ile gerçekleştiriyor. süpriz gelişmeler, habeler, hızlı kararlar verip, değerlendirmemiz gereken bazı fırsatlar karşımıza çıkabilir. Hiç bir gelişme sağlayamadığımız, tıkanıp kaldığımız konularda ise farklı bir yol izleyerek önemli ilerlemeler kaydedebiliriz.

 

Ay saat 15.49 boşluğa geçiyor. Yeni girişimlerde bulunmak, yeni adımlar atmak önemli konularda karar vermek için Ayın boşluktan çıkması beklemek yerinde olacak.

 

Ay saat 17.03 de Yengeç burcunun evine giriyor ve duygusal, şefkatli ve duyarlı enerjiler getiriyor

 Akşam saatlerinde Ay-Mars atmışlığı ile Yengeç burcundaki ilk açısını oluşturuyor. Enerjimiz, cesaretimizi yükseltiyor. Dolayısıyla isteklerimiz doğrultusunda   adım atabilir, harekete geçebiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.