13 Şubat 2019 tarihi itibari ile Merkür gününden merhaba. Boğa burcunun evinde ilerleyen Ay saat 01.27 de boşluğa giriyor.

Günün ilk yarısı yenilik ve ilerleme sağlayamayacağız koşullar hâkim olacak. Çalışma hayatımızda ani gelişmeler meydana gelebilir, planlanırımızı değiştirmek yada ertelemek zorunda kalabiliriz. Beklemediğimiz, planımızda olmayan ziyaretçiler ile görüşmeler yapmak zorunda kalabiliriz.

Dolayısıyla, öğle saatlerine kadar hedeflerimizden uzaklaşmak söz konusu olacak. En iyisi meşguliyetlerimize yoğunlaşarak, rutin akışla ilerlemeye çalışmalıyız.

 

Ay saat 12.32 de İkizler burcunun evine giriş yapıyor. Yaklaşık iki gün boyunca hem zihinsel hem fiziksel hareketlilik getiriyor. Eğitim konuları, iş görüşmeleri, ticari konularda girişim ve bağlantılar kurmak, seyahatlerde bulunmak ve kardeşlerimiz ile daha fazla bir araya geleceğimiz gelişmeler gündemimize gelebilir.

 

Günün gezegen hareketinde ise Mars-Uranüs beraberliği gerçekleşiyor. Cesaret verir ama belirsizlikleri de beraberinde getirir. Hayatımızın temposunu hızlandıran koşullar ortaya çıkabilir. Bu enerji bizleri kaza ve kavgalara da yatkın hale getirebilir,  ciddi yaralanmalara maruz kalabiliriz.

 Çalışma ortamınız düzensiz ve tahmin edilmesi zor olabilir. İş arkadaşlarımız dikkatsiz olabilir veya yanlışlıkla bizi zarara uğratabilir. Dolayısıyla küçük şeylere büyük tepkiler vermemeye çalışmalıyız.

Herhangi bir makine veya motorlu taşıt kullanırken özel dikkat göstermeliyiz,

Özellikle sık baş ağrıları veya uyku sorunları gibi sağlığımızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.