12 Şubat 2019 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Ay Boğa burcunun evinde ilerliyor. Güne somut adımlar atma gayretiyle başlıyoruz.  Maddi konularla ilgilenmek, geleceğe yönelik adımlar atmak, yaratıcı çalışmalar yapmak konusunda imkânlar sağlayabiliriz.

Partnerimiz, ailemiz veya arkadaşlarımızla sosyal ortamlarda bir araya gelebiliriz. Sinema, tiyatro, sergi gibi yerleri gezebilir, sosyal ilişkilerimizi canlandırabiliriz.

Kendimizle ilgili değişim yapmak için de fırsatlar yaratabiliriz. Yeni saç modeli veya saçımızın rengini değiştirebiliriz. Cildimize bakım yaptırabiliriz hiçbir şey yapamıyorsak evde hazırlayacağımız maske ile cildimizi canlandırabiliriz.

 

Günün ilk yarısı Ay-Satürn ve Neptün ile uyumlu görünümler içinde olacak. Daha derin bir anlayışa sahip olcağız. Hedef ve ideallerimize yeni bir yapı ve form verebiliriz. Resmi işlerimizi, sorumluluklarımızı ve görüşmelerimizi beklentimiz doğrultusunda ilerletebiliriz. Karşılık beklemeden çevremizdeki insanlara yardımlarda bulunabiliriz. Yaşamın daha ince şeylerine yaratıcılığımızı kanalize edebiliriz.

 

Akşam saatlerinde Ay-Plüton trinesi ile olumlu enerji akışı devam edecek. Duygusal ve fiziksel isteklerimizin güçleneceği bir geçiştir. Eşimiz yada partnerimiz ile aramızdaki hoşnutsuzlukları ve uyumsuzluklarımızı değiştirme olanağına sahip olabiliriz. Bu sayede karşılıklı rollerimize daha fazla anlayış kazandırabiliriz.

 

Gece yarısı Ay-Güneş karesi ile günü kapatıyor. İlişkilerde istenmeyen koşullar ortaya çıkabilir, dengeler değişime uğrayabilir. Dolayısıyla anlayış ve hoş görülü olmaya çalışmalıyız sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.