11 Şubat 2019 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü saat 04.29 da Boğa burcuna evine giriş yapan Ay, sakin ve alçak gönüllü olacağımız enerjiler getiriyor. Yaklaşık iki gün boyunca somut adımlar atmaya çalışacağız. Çalışmalarımızı rahat bir atmosfer, samimi ilişkiler kurarak tamamlamaya çalışabiliriz. Finansal konularda ise istikrarlı olmaya ve maddi durumumuzu değerlendirmeye yönelebiliriz.

Kendimizi şımartacağımız planlar yapmak, anda kalmak, beş duyunun keyfini çıkarmak çok daha önemli bir hal alacak.

Sağlık adına ise kulak, burun, boğaz, sinüs ve troid sorunlarına yatkınlık verebilir.

 

Sabah saatlerinde Ay-Merkür atmışlığı etkinleşiyor. Zihinsel odaklı işlerimiz ve iletişimlerimizde avantaj sağlayabiliriz. E-posta göndermek veya gelen postalarımıza cevap vermek, fatura ödemelerimizi gerçekleştirmek, kamusal alanlarda evrak işlerimizin takipçiliğini sürdürebiliriz.

Arkadaşlarımız, kardeşlerimiz veya yakın çevremizle haber ve ziyaret trafiğimiz hızlanabilir.

 Ayrıca, aklımızda soru işaretine neden olan her hangi bir konu varsa araştırma içine girebiliriz. Zira bu enerji, aradığımız doğru cevaba ulaşmamamızı kolaylaştırabilir.

 

Akşam saatlerinde Ay-Venüs trinesi etkinleşiyor. Uyumlu dengeli ve paylaşımcı enerjiler getiriyor. Mali işlerimizi, alış verişlerimizi kolay bir şekilde halledebiliriz. Gerek özel, gerek iş ilişkilerimizle ilgili önemli adımlar atabiliriz. Var olan sorunlarımızı, kırgınlıklarımızı çözüp uzlaşı sağlayabilir, iş birliklerine yönelmek adına bu enerjiden faydalanabiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.