6 Şubat 2019 tarihi itibari ile Merkür gününden merhaba. Kova burcunda ilerleyen Ay 02,59–05.02 saatleri arası boşlukta kalacak ve sonrasında Balık burcunun evine giriş yapacak.

Yaklaşık iki gün boyunca Manevi ve milli konularda duyarlılığımız artarken, daha özverili, hassas ve duygusal hareket edeceğiz. Dolayısıyla hayal gücümüzü ve yaratıcılığımızı en yüksek düzeyde kullanabilir, iyi niyetimize de sınır koymakta zorlanabiliriz.

Günlük yaşamımızda doğacak sorunlara iç sesimiz rehberliğinde çözümler bulabiliriz.

Hayatın mistik tarafına çekileceğimizden bir gizemli olay yaşayabilir yada şahit olabiliriz.

Bir an için yalnız kalmayı tercih edebiliriz. Akan sulara, deniz kenarlarına yakın olmak ruhumuzu dinlendirebilir. Yada Tiyatro izlemek, müze yada resim sergilerini gezmek gibi sanatsal etkinlikler içinde mükemmel bir geçiştir.

Yaratıcılık gereken çalışmalarımıza odaklanmak yada iç sesimize kulak verip empati yapmak, dua, meditasyon, yoga gibi çalışmalar gerçekleştirmek için yalnız kalmayı tercih edebiliriz.

 

Ay’ın tek temel açısı günün ilk yarısı Ay-Venüs atmışlığı ile etkinleşiyor. çalışmalarımızda daha yaratıcı ve üretkenlik gösterebiliriz. Görüşmelerimiz ve toplantılarımızda amacımıza ulaşacağımız gelişmeler kaydedebiliriz. Finansal işlerimizi ilerletmek, yoluna koymak ve karşılıklı fayda elde etmeyi arzuladığımız görüşmeler adına değerlendirebiliriz.

Sosyalleşmek, sevdiklerimizle eğlenmek, romantik uyumluluk yakalamak, birlikte keyifli vakit geçirmek isletebiliriz. Alış verişe çıkmak, evimizi dekore etmek, kuaföre girmek, cildimize bakım yaptırmak gibi keyifli uğraşlara da zaman ayırabiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.