17 Ocak  2019 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Boğa burcunun evinde ve boşlukta ilerleyen Ay saat 04.00 de yaklaşık iki gün kalacağı İkizler burcunun evine geçiş yapıyor. Zihinsel enerjimiz, merak duygumuz ve iletişim trafiğimiz artıyor.

Bilgi alış verişleri, eğitim, ticari konular, kısa seyahatler, kardeşler ve yakın çevremiz ile ilgili konular önümüzdeki iki gün boyunca daha fazla gündemimizde yer alabilir.

Belli bir konuya odaklanmakta zorlanma da yaşayabiliriz. Dolayısıyla, Bir anda birçok şeyi aynı anda yapmaya niyet edebiliriz. 

Boş zamanlarınızı ise kütüphaneye gitmek, açık havada yürümek, omuz ve kollarımızı esneteceğimiz fiziksel hareketler yaparak değerlendirebiliriz.

 

Akşam saatlerinde Ay-Venüs karşı karşıya geliyor. İçgüdüsel olarak moral bozukluğu, yanlış anlamalar ve tembelliğe eğilim gösterebiliriz. lişkilerin gerilmesine, inatlaşmalara ve kısa vadeli sıkıntılara neden olabilir. Dolayısıyla, duygularımız, içgüdülerimizle hareket etmemeli ve önemli kararlar almaktan da uzak durmalıyız. Bu stresli enerjiyi kendimizi ve sevdiklerimizi mutlu edecek uğraşlara kanalize ederek olumlu kullanmaya çalışabiliriz.

 

Günün son saatlerine doğru Ay-Mars atmışlığı etkinleşiyor. Ailemiz, sevdiklerimiz ile bir arada olduğumuz bu zaman diliminde kişisel kararlarınızı ailenize açabilir, onlardan destek olmalarını isteyebilirsiniz.

Ayrıca, eş yada partneriniz ile aranızda karşılıklı tutkulu ve dürtüsel bir akımın etkisine girebilir, romantik bir akşam geçirebilirsiniz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.