15 Ocak 2019 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Ay Boğa burcunda ilerliyor. Güne huzurlu, keyifli ve iyimser enerjilerle başlıyoruz. Sabır gerektiren işlerimize odaklanarak daha verimli çalışabilir ve zamanımızı daha etkin kullanabiliriz.

Finansal işlerle ilgilenmek bütçe planlamaları yapmak için gayet uygun bir gün.

Dostlar, arkadaşlarla buluşmak, sosyal ortamlara katılmak isteğimiz ağır basabilir.

 İkili ilişkilerde ise duyguların istek ve beklentilerinin karşılık bulacağı bir gündeyiz. Bu sayede önceden uzlaşamadığınız konulardaki anlaşmazlıklar, çatışmalara uygun çözüm yolları üretebiliriz.

Gün genelinde kendimizi iyi hissettirecek şeylere de çekilebiliriz. Maddesel değerlere önem verebiliriz. Güzel olma, güzel görünme isteğimiz artabilir kozmetik, kuaför, bakım, iç giyim gibi ihtiyaç dışı istikrarsız harcamalar da gerçekleştirebiliriz.

 

Akşam saatlerinde Ay-Satürn trinesi etkinleşiyor. Konsantrasyon ve disiplin gerektiren işlerde başarı sağlayabiliriz. Yaşantımızdaki sorunları kolayca aşabilmemiz için fırsatlar da önümüze çıkabilir. Zorlandığımız konularda ise bizden daha tecrübeli kişilere danışabilir, onların tavsiyelerini alabiliriz.

 

Günün son bağlantısını Ay-Neptün atmışlığı ile gerçekleştiriyor. Ev hayatımızı ve aile ilişkilerimizi geliştirebileceğimiz fırsatlar yaratabiliriz. Hayal gücümüzü kullanabileceğimiz bu geçiş ile yaratıcı uğraşlar ve sanatsal çalışmalar adına da değerlendirebiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.