10 Ocak 2019 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Ay Balık burcunun evinde ilerliyor. Şefkat, özveri ve hassasiyetimizi arttıracak enerjiler veriyor.

Zihnen ve bedenen yorucu olmayan işlerimiz ve yaratıcı uğraşlarımızda daha fazla verimli olabilir üretkenliğimizi de gösterebiliriz.

Dinlenmek, İbadet etmek, dua, meditasyon ve tefekkür gibi ruhani çalışmalar ve dinlendirici faaliyetler yapmak içinde bu enerjiden faydalanabiliriz.

Yaşamda birlik sağlamak adına herhangi bir beklentimiz olmadan yardımlaşma konularında ve hayır işlerinde uğraşlar verebiliriz.

 

Sabah erken saatlerde Ay-Venüs karesi ile uyanırsak, moralimiz bozuk ve tembellik etmeye meyilli olacağız.

İlişkilerimizde uyum sağlamakta zorlanacağımız koşullar ortaya çıkabilir. Beklenti ve isteklerin karşılanmaması söz konusu olabilir. Dolayısıyla kısa süreli gerginlikler yaşamamız mümkün olabilir. Bu stresli enerjiyi anlayış hoşgörü ve esneklik üzerine kanalize etmeye çalışmalıyız.

 

Gün ortalarında Ay-Merkür atmışlığı ile daha fazla empati ve anlayış kazanıyoruz.

Önemli konuşmalar yapmak, bağlantılar kurmak, bir şeyleri duyurmak ve eğitim ile ilgili meselelerimizi halletmek adına değerlendirebiliriz. Sevdiklerimizle bir araya gelmemizi sağlayacak kısa seyahatlere de çıkabiliriz.

Gerek iş, gerek özel ilişkilerimizde, taleplerimizi kolay ifade edebiliriz. Zira bu enerji bize olumlu yanıt getirebilir sevgili dostlar.

 

Birincisi,13 Ocak- ikincisi,16 Haziran ve üçüncüsü, 21 Eylül tarihlerinde olmak üzere Jüpiter ve Neptün uyumsuz bağlantı içinde olacaklar. Baskın üç gün boyunca karmaşık ve kafa karıştırıcı koşullar ortaya çıkabilir. İdealler ve beklentiler gerçekçi olmayabilir. Kötü alışkanlıklar, ahlaktan sapmalar gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu koşulların geçici olduğunu unutmamak, ahlaki ideallerimizi de korumakta fayda var sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.