(19 Şubat–20 Mart) Sevgili Balıklar 2019 yılı sizin ilerlemenizi ve şimdiye kadar gerçekleştirmenizi engelleyen tüm kısıtlamalardan kurtarmanızı sağlayacak. Bazı iniş-çıkışlara rağmen güzel bir yıl geçireceksiniz.

 

Oğlak burcunda, 6 Ocak Güneş tutulması -17 Temmuz Ay-tutulması ve 26 Aralık Güneş tutulmaları siz sevgili Balıkların on birinci evinizde gerçekleşiyor. Bu dönem yaşayacağınız ani gelişmeler plan ve hedeflerinizi yeniden şekillendirmenizi gerekli kılabilir. Arkadaşlık ve sosyal çeçenizde yeni başlangıçlar yapmanızı gerektiren koşullar oluşabilir.

İdeallerinize olan bağlılığınız artabilir, dolayısıyla tecrübeli ve önemli kimselerden destek görebilirsiniz.

 

8 Kasım 2018 ile 2 Aralık 2019 tarihleri arasında Jüpiter onuncu evinizde ilerleyecek. Sevgili Balıklar artık sıkı çalışmalarınızın meyvelerini alacaksınız.

Toplumsal konumunuzu değiştirecek gelişmeler ve sorumluluklar alabilirsiniz. Sosyal ortamlar, mesleki organizasyonlar, toplantılarılar, seyahatlere katılımlarınız bu dönem çevrenizi genişletebileceği gibi güçlü ve etkili insanlarla tanışma fırsatları da elde edebilirsiniz.

Beklenen terfi, yükselme, maaşınıza gelecek zammın yanı sıra evlilik, atama, tayin yada emeklilik gibi gelişmeler sizi şehir değiştirmeye zorlayabilir.

İş arayan Balıklardansanız, yeteneklerinizi gösterebileceğiniz, yeni iş ve meslek kapılarında başlangıçlar yapabilirsiniz.

Sevgili Balıklar güçlü bağlantılar kurabileceğiniz bir dönem, çalışma arkadaşlarınız, meslektaşlarınız veya otorite figürlerinizle ihtilâflı olduğunuz meselelerde barış yapmaya çalışabilir anlaşmazlıkları ortadan kaldırabilirsiniz.

 

2 Temmuz Yengeç burcundaki Güneş tutulması beşinci evinizde gerçekleşiyor. Romantik ve çocuklarınızla olan ilişkilerinizi iyi yönetmeniz gereken bir dönem. Sosyal ve romantik hayatınızı canlandırma ihtiyacınız doğabilir ancak

İlişkilerinizin seyrini değiştirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Tutulma etkisi ile birçok Balıklar evlenmek-boşanmak, ebeveyn olmak, yeni bir proje başlatmak, ev araba almak-satmak, sözleşme imzalamak, iş kurmak gibi önemli kararlar alabilirler.

Varsa çocuklarınızın hayatında yolunda gitmeyen bazı konuları yakın takibe almanız gereken koşullar ortaya çıkabilir.

Borsada alım-satım, kumar ve şans oyunları oynamak gibi maddi anlamda risk alacağınız şeylerden uzak durmalısınız.

Enerjinizi daha fazla yaratıcı olmak ve kendinizi mutlu etmek isteyeceğiniz farklı alanlara kanalize edebilirsiniz.

 

 6 Mart burcunuzda Yeniay doğuyor.

14 Eylül burcunuzda Dolunay doğuyor.

19 Şubat–21 Mart tarihleri arası güneş burcunuzu aydınlatacak.

18 Haziran Satürn-Neptün atmışlığı etkinleşecek.

Bu dönemlerde enerjiniz her zamankinden daha fazla yüksek olacak ve yeni kapılar açan koşullar oluşacak.

Kişisel hedeflerinizi gerçekleştirme fırsatları elde edebilirsiniz. İş, İtibar ve statü kazançları elde edebilirsiniz.

Sanatsal etkinlikler, davetler, partiler, seyahatler ve heyecan verici karşılaşmalar ile sosyal yaşamınız renklenebilir

Estetik operasyon, saç, makyaj ve giyiminizde değişiklikler yapabilirsiniz

 

Gezegeniniz Neptün 21 Haziran–27 Kasım geri harekette olacak.

5 Mart - 28 Mart, tarihlerinde Burcunuzda gerileyecek olan Merkür,

8 Temmuz–1 Ağustos,

31 Ekim - 20 Kasım, tarihlerinde de geri harekette olacak. İletişim ve ulaşımlarınızı etkileyen bu zamanlarda iş, aile ve sosyal yaşamınızda yanlış anlaşılmalar, gecikmeler ve karışıklıklar söz konusu olabilir.

Yeni bir anlaşma, sözleşme imzalamak, iş kurmak, eski bir ilişkiyi canlandırmak, yeni bir ilişkiye başlamak, evlenmek, estetik operasyon yaptırmak, araba, mülk gibi değeri yüksek satın alımlarınızı bu dönemlere denk getirmemelisiniz.

Bu dönem hayatın başka aşamalarına geçmek için plan ve proje hazırlıkları yapabilirsiniz. Eski fırsatları yeni bakış açısıyla değerlendirebilir, iş, sağlık ve mali durumunuza dair yenilikçi fikirler geliştirebilirsiniz sevgili Balıklar.