(20 Ocak–18 Şubat) Sevgili Kovalar 2019 yılı zorlukları uygun koşullara dönüştürebileceğinizi gösteriyor. Hayatınızda değişiklik yaratacak, farklı deneyimler ve çarpıcı dönüşümler yaşayabilirsiniz

 

Oğlak burcunda, 6 Ocak Güneş tutulması -17 Temmuz Ay-tutulması ve 26 Aralık Güneş tutulmaları siz sevgili Oğlakların on ikinci evinizde gerçekleşiyor. Bu dönemlerde sosyal yaşamınızı feda ederek ruhaniyetinizi geliştirmek isteyebilirsiniz.

Hayatınıza yeni beceriler katabilir, karakterinizde kalıcı değişimler yaparak yaşamınızdaki yerinizi yeniden tanımlayabilirsiniz.

Bazı olayların aydınlanmasına izin verebilir, Var olan sağlık sorularınızda atmanız gereken adımları atabilirsiniz.

Vücudunuzun fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarına kulak vermeniz gereken bu dönemde egzersiz yapmayı, bol miktarda temiz hava almayı, sağlıklı beslenmeyi ve dinlenmeyi ihmal etmemelisiniz

 

8 Kasım 2018 ile 2 Aralık 2019 tarihleri arasında Jüpiter on birinci evinizde ilerleyecek. Hedeflerinize ulaşma, ideallerinizi gerçekleştirme şansı elde edebilirsiniz..

Yeni meslektaşlarınız ve patronlarınızla ilişkilerinizi geliştirebilir, yeni projelerde görev alabilirhayatınızı değiştirecek bir anlaşma ya da sözleşmeye imza atabilirsiniz

Bu zaman içinde sosyalleşmek ve eğlenmek için güçlü bir dürtüye sahip olacaksınız

Aynı idealleri ve hedefleri paylaşabileceğiniz arkadaşlıklar ve dostluklar geliştirebilirsiniz.

Aşk hayatınızda sevginizi daha kolay göstereceğiniz bu dönemde bazı çiftler bebek sahibi olurken bekârlar söz, nişan ve evlilik gibi mutluluk verici gelişmeler yaşayabilirler.

 

 

21 Ocakta Aslan burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması yedinci evinizde gerçekleşiyor. İlişkilerinizi ve evliliklerinizi yeniden şekillendirebilirsiniz.

güven, saygı ve şüphe sorunları üzerinde önemli gelişmeler gösterebilirsiniz. Dayanıklı ve sağlam olan ilişkiler daha da güçlenirden sağlıksız ilişkilerde ayrılıklar söz konusu olabilir.

Bir kısım bekâr Kovalar ciddi bir ilişkiye başlayabilir, evlenebilir veya ortaklı bir işe girişebilir.

Yasal sorunlarında ortaya çıkabileceği bu dönemlerde yaşamınızla ilgili bir danışman veya uzman tavsiyesine ihtiyaç duyabilirsiniz.

 

 

2 Temmuz Yengeç burcundaki Güneş tutulması altıncı evinizde gerçekleşiyor

Maneviyata veya fiziksel olarak bedeninize daha duyarlı olacağınız bir dönem.

İşiniz ve günlük yaşam alışkanlıklarınızla ilgili düzensizlik ve karmaşıklıkları

iyileştirici bir takım yenilikler yapabilirsiniz. Mesleki işlerinizde köprüler kurarak çalışma arkadaşlarınız ve üstlerinizle sorunlarınızı çözebilirsiniz.

İş arayan kovalar tutulma etkisiyle iş girişimlerine olumlu sonuçlar alabilirler. Gönüllü çalışmalar içinde yer alabilir, evcil bir hayvan edinebilirsiniz.

Ayrıca sağlıklı beslenme, düzenli spor ve dinlenmenize yeterince zaman ayırmalısınız.

 

 

6 Mart 2019 – 25 Nisan 2026 tarihleri arasında Gezegeniniz Uranüs dördüncü evinizde ilerleyecek. Bu zaman içinde yaşam biçiminiz ve düşünceleriniz değişime uğrayabilir, ev ve aile düzeninizde beklenmedik değişimlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Örneğin yerleşik bir hayatınız varsa bir anda ev değişikliği yada şehir değiştirebilirsiniz.

Bir kısım Kovalar aileleriyle bağlarını kesmek özgür olmak isteğiyle ailelerinden kopabilirler.

Bir kısım Kovalar ise, aniden evlenmek-boşanmak, çocuk sahibi olmak işe girmek-işi bırakmak gibi ani değişiklikler ve radikal kararlar alabilirler.

 

 

5 Şubat Burcunuzda Yeniay doğuyor.

15 Ağustos Burcunuzda Dolunay doğuyor

15 Aralık gezegeniniz Uranüs- Jüpiter ile trine bağlantı içinde olacak.

Bu dönemlerde enerjiniz her zamankinden daha fazla yüksek olacak ve yeni kapılar açan koşullar oluşacak.

Kişisel hedeflerinizi gerçekleştirme fırsatları elde edebilirsiniz. İş, İtibar ve statü kazançları elde edebilirsiniz.

Sanatsal etkinlikler, davetler, partiler, seyahatler ve heyecan verici karşılaşmalar ile sosyal yaşamınız renklenebilir

Estetik operasyon, saç, makyaj ve giyiminizde alışılmışın dışında değişiklikler yapabilirsiniz sevgili Kovalar.