OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK ( 22 Aralık–19 Ocak) Sevgili Oğlaklar 2019 yılı hayatınızın her alanında başarılı olmanız için büyük fırsatlar elde edebilirsiniz. Zira 17 Aralık 2020 tarihine Satürn, 21 Ocak 2024 tarihine kadar da Plüton burcunuzda ilerleyecek.

 

 

6 Ocak Güneş tutulması -17 Temmuz Ay-tutulması ve 26 Aralık Güneş tutulmaları siz sevgili Oğlakların burcunuzda gerçekleşiyor. Bu dönemlerde kendi kimliğinizi ve imajınızı keşfederek, yeni başlangıçlar yapabilirsiziniz.

Hayatınızı zenginleştirecek değişimleri yaratmak isteğiyle gerçekçi adımlar atabilirsiniz

Sabır ve kararlılığınızı kullandığınız takdirde hem iş hem de, aşk hayatınızda belirlediğiniz hedeflere ulaşabilir, hayatınızda muazzam bir büyüme gerçekleştirebilirsiniz.

Bu arada geçici yada kalıcı kişilik değişiklikleri veya kilo alma-verme gibi fiziksel değişiklikler de yaşayabilirsiniz.

 

8 Kasım 2018 ile 2 Aralık 2019 tarihleri arasında Jüpiter on ikinci evinizde ilerleyecek.

Bu dönem sosyal yaşamınıza sınırlama getirebilir, kendinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Ruhsal Deneyimler, meditasyon ve içgüdüleriniz sizi ruhunuzun derin bölgelerine götürebilir. Gizli duygularınızla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz Hoş olmayan sırlar açığa çıkabilir, Kusurlu arkadaşlıklar, bazı alışkanlıklarınızdaki yapacağınız değişiklikler büyük dönüşümlere neden olabilir.

Vücudunuzun fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarına kulak vermeniz gereken bu dönemde egzersiz yapmayı, bol miktarda temiz hava almayı, sağlıklı beslenmeyi ve dinlenmeyi ihmal etmemelisiniz.

 

 

2 Temmuz Yengeç burcundaki Güneş tutulması karşıt evinizde gerçekleşiyor. Hayatınızda kararsız kaldığınız noktaları bu dönem netleştirebilirsiniz. İş ve sosyal statünüzü etkileyecek yeni teklifler alabilir, anlaşma veya sözleşmeler yapabilirsiniz.

Mevcut ilişkilerinizin testten geçeceği bu dönemde,  bir kısım Oğlaklar evlilikleri veya uzun süreli birlikteliklerinde, gizli bastırılmış şikâyetlerin ortaya çıkması ile ilişkilerin seyrini değiştirici gelişmeler yaşayabilirler.

Sağlam temellere dayalı ilişkilerde çiftler aralarındaki bağları daha derinleştirerek, ailelerine yeni bir bebek üye katmak kararı alabilirler.

Bazı Oğlak ise evlenmek, yuva kurmak  gibi emellerine kavuşabilirler.

 

 

Gezegeniniz Satürn 30 Nisan–18 Eylül tarihleri arasında geri harekette olacak. bu dönem beklentilerinizi azaltmanız gerekebilir. Zira yaşamınıza yavaşlama getiriyor.

Yeni bir proje başlatmak, ev araba almak sözleşme imzalamak, iş kurmak ve evlenmek gibi düşüncelerinizi bu dönemde gerçekleştirmemelisiniz. Uzun vadeli hedef ve planlarınızı retro sonuna bırakmanız gereken bir dönem.  İlişkilerde blokajlar, engeller oluşabileceği gibi otorite figürlerinizle ilgili sorumluluklarınız da artabilir.

Bu dönem, kendiniz ve hayatınızda keşfedilmemiş şeyleri açığa çıkartmak, araştırmak, planlamak ve hedef oluşturmaya çalışmalısınız.

Ayrıca kemikleriniz, iskelet sisteminiz ve dişlerinizi kontrol ettirmelisiniz.

 

 

.

22 Aralık 2018–20 Ocak 2019 tarihleri arasında Güneş burcunuzda konaklayacak.

Güneş-gezegeniniz Satürn ile 9 Mart -11 Mayıs–6 Eylül–8 Kasım 2019 tarihlerinde olumlu bağlantılar kuracak

18 Haziran Satürn-Neptün atmışlığı etkinleşecek.

17 Temmuz Oğlak burcunda Dolunay doğuyor

Kişisel hedeflerinizi gerçekleştirme fırsatları elde edebileceğiniz bu dönemlerde İş, İtibar ve statü kazançları elde edeceğiniz fırsatlar da yakalayabilirsiniz.

Sizden daha olgun ve tecrübeli kimselerden, iş teklifi, evlilik teklifi veya ortaklık teklifi alabilirsiniz.

Finansal rahatlığa kavuşmanızı sağlayacak sınırlayıcı faktörlerden kurtulabilirsiniz.

Estetik operasyon, saç, makyaj ve giyiminizde yeni bir tarz yaratacak değişiklikler yaparak arzu, istek ve hedeflerinize hizmet edebilirsiniz. Sevgili Oğlaklar.