AKREP VE YÜKSELEN AKREP; (23Ekim–21 Kasım) Sevgili Akrepler geçtiğimiz yıl Jüpiter ile önemli kazanımlar elde ettiğiniz. Artık, 2018 yılından öğrendiklerinizi dönüştürme potansiyeline sahipsiniz. Dolayısıyla 2019 yılı hayatınızı değiştirecek büyük açılımlar getiriyor.

 

 

Oğlak burcunda, 6 Ocak Güneş tutulması -17 Temmuz Ay-tutulması ve 26 Aralık Güneş tutulmaları siz sevgili Akreplerin üçüncü evinizde gerçekleşiyor. Bu dönemlerde, kendinize daha fazla güven duyabilir, yaşam yönünüzü ve sınırlarınızı yeniden tanımlayabilirsiniz.

Mesleki alanlarınızda girişim ve mücadelelerinizin karşılığını görebilirsiniz.

Seyahat etmenizi gerektirecek önemli gelişmeler, gündeminize gelebilir.

Kardeşleriniz, yakın akrabalarınız ve komşularınızla ilgili konulara daha fazla enerjinizi harcamak zorunda kalabilirsiniz.

Eğitmen ve öğrenciler ise, ideal ve hedeflerine yaklaşacakları araştırma, seminer ve takım çalışması içinde becerilerini ortaya koymaları gereken koşullar ortaya çıkabilir.

 

8 Kasım 2018 ile 3 Aralık 2019 tarihleri arasında Jüpiter ikinci evinizde ilerleyecek. Malî anlamda çok güzel şans ve fırsatlara sahip olacak,2019 yılından beklentilerinizi de yeniden tanımlama imkânı bulacaksınız.

Hayatınızda düşüş yaşadığınız bazı konuları çözüme kavuşturabilirsiniz. İşsizseniz iş bulabilirsiniz. Var olan İşinizi geliştirebilir yada maaşınız aniden artabilir.

Çok fazla çaba harcamadan kazancınızı arttırma imkânı elde edebilirsiniz. Yatırım yapmak, arazi, emlak gibi büyük alım imkânları doğabilir.

Bu dönem arzularınız da artabilir, partneriniz ile ilişkinizi güçlendirebilir, sık sık seyahatlere çıkabilirsiniz.

 

Jüpiter bu geçişi sırasında 13 Ocak–16 Haziran–21 Eylül tarihleri arasında Neptün ile kare gönümde olacak. Bu dönemlerde, ilişkileriniz ve maddi konularda sabır göstermeniz gereken gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dolayısıyla paranızı ve ilişkilerinizi zora sokacak risklerden uzak durmalısınız.

 

Ayrıca Jüpiter karşıt burcunuzda yer alan Uranüs ile 15 Ekimde uyumlu bağlantı içinde olacak. hem finansal durumlarda hemde ilişkilerde Heyecan verici, sürpriz gelişmeler söz konusu olabilir. Hiç gitmediğiniz bir yere yolculuk edebilir, yeni model teknolojik bir ürün satın alabilirsiniz.

Aynı zamanda bazı abartılmış fikirlere olan inançlarınızı da değiştirebilirsiniz.

 

 

2 Temmuz Yengeç burcundaki Güneş tutulması dokuzuncu evinizde gerçekleşiyor.

Dini ve felsefi inançlarınız testten geçeceği bu dönemde başlangıçlar ve başarıya yönelik çabalarınız yeni bir bakış açısı kazanmanızı sağlayacak. Heyecan verici bir projenizi gerçekleştirebilir, yeni bir ilgi alanı keşfedebiliriz. 

Yüksek öğrenim görmek, çalışmak, yada evlenerek yurt dışına yerleşebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda yayınlayacağınız kitap yada makalenizi kaleme alarak kimliğinize yeni bir yapı katabilirsiniz.

Reklâm, tanıtım ve yasal işleriniz ile ilgili dikkat gerektiren sorunlarla uğraşmanız gerekebilir.

 

 

19 Mayıs Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor.

Klasik yöneticiniz Mars 19 Kasım–3 Ocak 2020 tarihleri arsında burcunuzda ilerleyecek. Kişisel hedeflerinizi gerçekleştirebileceğiniz bu zamanlarda, hayatınızda istikrarlı ve kalıcı açılımlar elde edebilirsiniz sevgili Akrepler.

 

 

Merkür,5 Mart - 28 Mart,

8 Temmuz–1 Ağustos, tarihleri arasında geri harekette olacak. Merkür yılın üçüncü ve son geri hareketini 31 Ekim - 20 Kasım tarihlerinde burcunuz Akrepte tamamlayacak.

İletişim ve ulaşımlarınızı etkileyen bu zamanlarda iş, aile ve sosyal yaşamınızda yanlış anlaşılmalar, gecikmeler ve karışıklıklar söz konusu olabilir.

Yeni bir anlaşma, sözleşme imzalamak, iş kurmak, eski bir ilişkiyi canlandırmak, yeni bir ilişkiye başlamak, evlenmek, estetik operasyon yaptırmak, araba, mülk gibi değeri yüksek satın alımlarınızı bu döneme denk getirmemelisiniz.

Bu dönem hayatın başka aşamalarına geçmek için plan ve proje hazırlıkları yapabilirsiniz. Eski fırsatları yeni bakış açısıyla değerlendirebilir, iş, sağlık ve mali durumunuza yenilikçi fikirler geliştirebilirsiniz. Sevgili Akrepler.