TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ; ( 23Eylül–23 Ekim) Sevgili Teraziler,2019 yılı hayatınızda sizin için neyin ve ne kadar önemli olduğunu ortaya çıkaracak. Sizi hedef ve ideallerinize götürecek doğru yolu seçmenizi sağlayacak.

 

 

Oğlak burcunda, 6 Ocak Güneş tutulması -17 Temmuz Ay-tutulması ve 26 Aralık Güneş tutulmaları siz sevgili Terazilerin dördüncü evinizde gerçekleşiyor. Eviniz, yuvanız ve ailenizi ilgilendiren konularda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İyi bir alım-satım ile büyük bir emlak işinizi gerçekleştirebilirsiniz. Konut veya ofisinizi yenileme, tadilat gibi işleriyle meşgul olabilirsiniz. Evlenmek-boşanmak, yeni bir işe yada eğitim hayatına başlayarak ailenizden ayrılabilirsiniz.

Birikimleri olan bir kısım Teraziler gayrimenkule yatırım yaparak değerlendirebilir, Bir kısım Teraziler hesapta olmayan masraflar yüzünden bütçeleri sarsılabilir.

İş kurmak, işlemecilik yapmak veya bir takım mücadele ve uğraşlarınızı evinizden yürütmek zorunda kalabilirsiniz.

 

 

8 Kasım 2018 ile 3 Aralık 2019 tarihleri arasında Jüpiter üçüncü evinizde ilerleyecek

Olgunlaşma, farkındalık ve zengin bir bakış açısı kazanabileceğiniz bir dönem.

Kardeş, akraba ve komşu ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

Geziler, organizasyonlar, sürpriz gelişmeler, şanslı tesadüfler ve uzun vadede başarı elde edebileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Uzun yolculuklar, tatiller, kültür amaçlı gezintilere yaşamınızda daha fazla yer verebilirsiniz. Eğitimci veya yazarsanız en verimli çalışmalarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Ticaret, satış pazarlama alanlarında çalışanlardansanız işinizi ve gelirlerinizi genişleteceğiniz fırsatlar elde edebilirsiniz.

Öğrencilerin bir kısmı mezun olurken, bir kısmı yüksek öğrenim hayatına başlayabilir. Bir kısım Teraziler yabancı dil öğrenmek, kariyer yapmak veya yabancı bir partner ile evlenerek yurt dışına yerleşmek gibi ideallerini gerçekleştirecekleri gelişmeler yaşayabilirler.

 

 

 

2 Temmuz Yengeç burundaki Güneş tutulması onuncu evinizde gerçekleşiyor İş, kariyer ve sosyal statünüz daha fazla önem kazanıyor. Bu dönemlerde kararlı çalışmalarınızı ilerletebilir, yeni bir işe başlayabilirsiniz. Terfi, ödül, kişisel tanınırlık ve sosyal itibarınızda artış söz konusu olabilir.

Finansal açıdan tatmin olacağınız bir proje veya Önemli bir sözleşmeye imza atmak ve önemli kimselerle iş birlikleri geliştirebileceğiniz büyük fırsatlarda elde edebilirsiniz.

 

Emek ve çabalarınızı denemeye hazır değilseniz, mesleki ilerlemenizde ve iş ilişkilerinizde engeller ve kısıtlamalarla karşılaşabilirisiniz. Patronlarınız veya üstleriniz ile yüzleşmek zorunda kalacağınız problemler de ortaya çıkabilir.

 

 

2019 yılının ilk Merkür gerilemesi 5 Mart - 28 Mart, tarihleri arası Balık burcunda ve sizin altıncı evinizde gerçekleşecek. bu dönem sağlık sorunlarınız çözmek, zararlı bir akışkanlığınızı sonlandırmak için değerlendirebilirsiniz. Ayrıca fizyoterapi, detoks, spa bakımları, çamur banyoları, diyet ve spor yaparak ruhen ve fizikken rahatlamalar sağlayabilirsiniz.

 

Merkür 8 Temmuz–1 Ağustos,

31 Ekim - 20 Kasım,  tarihleri arasında geri harekette olacak.

İletişim ve ulaşımlarınızı etkileyen bu zamanlarda iş, aile ve sosyal yaşamınızda yanlış anlaşılmalar, gecikmeler ve karışıklıklar söz konusu olabilir.

Yeni bir anlaşma, sözleşme imzalamak, iş kurmak, eski bir ilişkiyi canlandırmak, yeni bir ilişkiye başlamak, evlenmek, estetik operasyon yaptırmak, araba, mülk gibi değeri yüksek satın alımlarınızı bu döneme denk getirmemelisiniz.

Bu dönem hayatın başka aşamalarına geçmek için plan ve proje hazırlıkları yapabilirsiniz. Eski fırsatları yeni bakış açısıyla değerlendirebilir, iş, sağlık ve mali durumunuza yenilikçi fikirler geliştirebilirsiniz.

 

 

28 Eylül Terazi burcunda Yeniay

19 Nisan terazi burcunda Dolunay

14 Eylül–8 Ekim tarihleri arasında gezegeniniz Venüs burcunuzda ilerleyecek.

Kişisel hedeflerinizi gerçekleştirebileceğiniz bu zamanlarda, hayatınızda istikrarlı ve kalıcı açılımlar elde edebilirsiniz sevgili Teraziler.