2019 YILLIKBURÇ YORUMLARI

 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ; (22 Haziran–22 Temmuz) Sevgili Yengeçler,2019 yılı yenilikçi çözümlerin öncülüğünde ilerleme sağlayacağınızı işaret etmekte. Dolayısıyla hayatınızda değişiklik yaratacak, farklı deneyimler ve çarpıcı dönüşümler yaşayabilirsiniz.

 

Oğlak burcunda, 6 Ocak Güneş tutulması -17 Temmuz Ay-tutulması ve 26 Aralık Güneş tutulmaları siz sevgili Yengeçlerin Karşıt eviniz evlilik, ilişki sektöründe gerçekleşiyor.

Kişisel ve profesyonel İlişkilerinize farklı bir biçimde bakacağınız bu dönemlerde güven, saygı ve şüphe sorunları üzerinde önemli gelişmeler gösterebilirsiniz. Dayanıklı ve sağlam olan ilişkiler daha da güçlenirden sağlıksız ilişkilerde ayrılıklar söz konusu olabilir.

Bir kısım bekâr Yengeçler ciddi bir ilişkiye başlayabilir, evlenebilir veya ortaklı bir işe girişebilir.

Yasal sorunlarında ortaya çıkabileceği bu dönemlerde yaşamınızla ilgili bir danışman veya uzman tavsiyesine ihtiyaç duyabilirsiniz. 

8 Kasım 2018 ile 2 Aralık 2019 tarihleri arasında Jüpiter altıncı evinizde ilerleyecek. 2019 Yılı içinde günlük yaşamınızda, profesyonel iş hayatınızda ve gelirlerinizle alakalı başarılarılar elde edebilirsiniz. Aktif, cesur ve girişimci olacağınız bir dönem. Çalışmalarınıza farklı bir bakış açısıyla yaklaşabilir, kariyerinizde ilerlemek, yeni bir projede görev almak veya beklenmedik kaynaklardan para kazama fırsatları elde edebilirsiniz.

Gerek iş gerek günlük yaşamınızda önemli sorunlar çözüme kavuşabilir.

Var olan Sağlık sorunlarınıza şifa bulacağınız bu dönemde, fizyoterapi, detoks, spa bakımları, çamur banyoları, diyet ve spor yaparak ruhen ve fizikken rahatlamalar sağlayabilirsiniz.

 

 

2 Temmuz burcunuzda gerçekleşecek Güneş tutulması ile hayat yolunuzda kadersel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevgili Yengeçler burcunuzdaki tutulma, duygusal engellerinizden ve sıkıntılı ilişkilerinizden sizi özgürleştirerek, hayatınızda yeni, girişimler, yeni çalışma yolları ve yeni ilişkilere adım atmanız adına yönlendirebilir.

Kişisel istek ve hedeflerinizi yeniden şekillendirebilirsiniz.

Kendinizi ve görüntünüzü sil-baştan özgürce tanımlama ihtiyacı duyabilir, estetik operasyon, saç, makyaj ve giyiminizde yeni bir tarz yaratacak değişiklikler yapabilir, varsa sağlık problemlerinizle ilgilenebilirsiniz

 

 

2019 son aylarında karşıt evinizde ilerleyen Plüton ve Satürn birbirlerine yakın derecelerde olacaklar. Ayrıca Satürn ise; 30 Haziran–18 Eylül tarihleri arasında, Plüton ise 24 Nisan- 3 Ekim tarihleri arasında geri harekette olacak.

Bu dönemlerde hayatınızda kontrolden çıkan olaylar, zorlayıcı, kısıtlayıcı ve etik olmayan koşullar ortaya çıkabilir. Dolayısıyla, yaşamınızda en çok bu dönem, azim, sabır ve kararlılığa ihtiyaç duyabilirsiniz.

Sevgili Yengeçler bu stresli dönemi atlamanızın en iyi yolu değişimi kabullenmek ve akışla hareket etmektir. Sezgilerinizi dinlemek ve yetersiz kaldığınız konularda tavsiye alarak Hayatınızda yeni bir yapı inşa edebilirsiniz.

 

 

5 Mart - 28 Mart,

8 Temmuz–1 Ağustos, tarihlerinde burcunuz Yengeç’de gerileyecek.

31 Ekim - 20 Kasım,

Merkür geri harekette olacak. İletişim ve ulaşımlarınızı etkileyen bu zamanlarda iş, aile ve sosyal yaşamınızda yanlış anlaşılmalar, gecikmeler ve karışıklıklar söz konusu olabilir.

Yeni bir anlaşma, sözleşme imzalamak, iş kurmak, eski bir ilişkiyi canlandırmak, yeni bir ilişkiye başlamak, evlenmek, estetik operasyon yaptırmak, araba, mülk gibi değeri yüksek satın alımlarınızı bu döneme denk getirmemelisiniz.

Bu dönem hayatın başka aşamalarına geçmek için plan ve proje hazırlıkları yapabilirsiniz. Eski fırsatları yeni bakış açısıyla değerlendirebilir, iş, sağlık ve mali durumunuza yenilikçi fikirler geliştirebilirsiniz sevgili Yengeçler.