KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ (21Mart–20 Nisan) Sevgili Koçlar 2019 yılı otorite, güç ve kontrol isteğinizi arttırıyor.

                                                

Oğlak burcunda, 6 Ocak Güneş tutulması -17 Temmuz Ay-tutulması ve 26 Aralık Güneş tutulmaları siz sevgili Koçların kariyer evinizde gerçekleşiyor.

İş, kariyer ve sosyal statünüz daha fazla önem kazanıyor. Bu dönemlerde kararlı çalışmalarınızı ilerletebilir, yeni bir işe başlayabilirsiniz. Terfi, ödül, kişisel tanınırlık ve sosyal itibarınızda artış söz konusu olabilir.

Bekâr Koçlar,  sizden yaşça büyük biriyle evlenenebilirsiniz. Şehir dışına yerleşmek, konut, arazi satın almak, finansal açıdan tatmin olacağınız bir proje veya Önemli bir sözleşmeye imza atmak ve önemli kimselerle iş birlikleri geliştirebileceğiniz büyük fırsatlarda elde edebilirsiniz.

 

Emek ve çabalarınızı denemeye hazır değilseniz, mesleki ilerlemenizde ve iş ilişkilerinizde engeller ve kısıtlamalarla karşılaşabilirisiniz. Patronlarınız veya üstleriniz ile yüzleşmek zorunda kalacağınız problemler ortaya çıkabilir.

 

Mart- Nisan aylarında Güneş burcunuzda yeni başlangıçlarınızı aydınlatmaya çalışacak. Bu dönem kendinizi her zamankinden daha enerjik ve güçlü hissedeceksiniz. Cazip, eğlenceli ve heyecan verici gelişmeler gündeme gelebilir.

Yeni bir yaratıcı projeye başlayabilir, rekabet edebileceğiniz girişimlerde bulunabilir, iş kurabilir veya profesyonel bir çabanızın sonucunu alabilirsiniz.

İlişkilerinizde var olan sorunları aşabilirsiniz. Eğer bekârsanız yeni bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. Ciddi bir ilişki içindeyseniz sağlam temele dayandıracağınız adımlar atabilirsiniz.

Bu dönem estetik operasyon, botox, dolgu gibi kendinize güzellik yatırımları yapabilir, saç, makyaj ve giyim tarzınızı değiştirerek her zamanki rutinlerinizden kopabilirsiniz.

 

 

13–14–15 Mart tarihleri arasında burcunuzdaki Güneş- Jüpiter'e uyum içinde olacak, bu dönem her zamankinden daha fazla şans ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

İş ve profesyonel anlamda faaliyetlerinizle ilgili olumlu koşullar oluşabilir.

Finansal gelirlerinizde ve özel yaşantınızda memnun edici değişimler oluşabilir.

 

 

Uranüs 6 Martta tekrar para evinize dönüyor. Finansal konularda ani kazançlar ve ani para çıkışları yaşamanız mümkün. Yaratıcılığınızı geliştirerek kazançlar sağlayabilirsiniz. Ancak, doğru başlangıçtan emin olmadığınız hiç bir iş yada özel konulu yatırıma kalkışmayın.

Bütçenizde ayarlamalar yapmak ve gereksiz harcamalardan kaçınarak ekonomik açıdan daha rahat bir yıl geçirebilirsiniz.

 

 

2 Temmuz Yengeç burundaki Güneş tutulması dördünce evinizde gerçekleşiyor. Ev ve aile konularında olumlu şanslar yakalayabilirsiniz. Hayallinizdeki bir konutu alabilirsiniz. Evinizi yenileyebilir yada satabilirsiniz. Aile büyükleriniz ile alakalı konulara zaman ve emek harcamanız gerektirebilir.

Bir kısım Koç evlilikleri testten geçerken, bir kısım Bekâr Koçlar aile kurmak ve ebeveyn olmak isteği ile evlenerek yeni bir hayata başlayabilirler.

 

 

3 Aralığa kadar dokuzuncu evinizde ilerleyecek olan Jüpiter, yeni deneyimlere açılmak ve önceliklerinizi belirlemek şansı elde etmenizi sağlayacak.

Eğitim, iş yada kişisel yaşamınızda gelişen olaylar yurt dışına yerleşmenizi sağlayabilir.

Tatil yada kültürel amaçlı geziler yada kutsal yerleri görmek hacılık görevinde bulunmak amacıyla uzak yolculuklara çıkabilirsiniz.

Ticaret, satış pazarlama alanlarındaysanız işinizi ve gelirlerinizi genişleteceğiniz fırsatlar elde edebilirsiniz.

Hukuksal sorunlarınız ise hızlı ve doğru çözümlerle sonuçlanabilir.

 

 

Satürn 17 Aralık 2020 tarihine kadar kariyer evinizde ilerleyecek. Bu zaman içinde profesyonel iş hayatınızı ve sosyal rolünüzü yeniden yapılandıracak. Yavaş ama istikrarlı bir şekilde hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

Olgunluk, prestij Terfi, ödül ve zam imkanı elde edebilirsiniz. Yada tamamen farklı bir iş alanında yeni iş girişimlerinizi başlatabilirsiniz, hayallerinizi, hedeflerinizi ve itibarınızı arttırmanıza olanak tanıyacak önemli kişilerle güçlü bir bağ kurabilirsiniz.

1 Ocak–14 Şubat tarihlerinde gezegeniniz Mars burcunuzda ilerleyecek.

5 Nisan Koç burcunda Yeniay

13 Ekim Koç burcu Dolunay

2 Temmuz- 18 Ağustos tarihleri arasında gezegeniniz Mars, Aslan burcunda ve beşinci evinizde ilerleyecek. Bu döneme Güneş-Venüs ve Merkür’ünde katılımları ile enerjiniz her zamankinden daha fazla yüksek olacak. Zira 2019 yılın en şanslı zamanları olarak Kişisel hedeflerinizi gerçekleştirme fırsatları elde edebilirsiniz.

 

Bu dönemlerde estetik operasyon, saç, makyaj ve giyiminizde yeni bir tarz yaratacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Sanatsal etkinlikler, davetler, partiler, ziyafetler gibi görkemli bir, sosyal yaşamın doyumuna ulaşabilirsiniz.

İş, İtibar ve statü kazançları elde edeceğiniz fırsatlar da yakalayabilir, Var olan ilişkileri güçlendirebilirsiniz.

Bekâr Koçlar ilişki kurmak, sevilmek ve takdir görmek istekleriniz artabilir. Hiç dert etmeyin bu dönem sizi hem duygusal hem de cinsel doyuma ulaştıracak partnerinizi bulabilir ciddi adımlar atabilirsiniz.