17 Aralık 2018 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Ay Koç burcunun evinde ilerliyor. Güne mücadele, girişim, cesaret ve coşkulu enerjiler veriyor. Kişisel hedeflerimiz, yeni girişimlerimiz ve ilerletmemiz gereken işlerimiz için oldukça iddialı olarak harekete geçebiliriz.

Kendimiz hakkında daha fazla şeyler keşfetmemize yardımcı olacak deneyimler yaşama bilincinde olacağız. Dolayısıyla heyecan verici etkinliklere katılmak isteyebiliriz.

Düşüncelerimiz, eylemlerimiz ve konuşmalarımızda kontrol dışı ve çok doğrudan olabiliriz. Bu durum ilişkilerimizde sıkıntılı durumlar oluşturabilir ve beklemedik tepkilerle de karşılaşmamız söz konusu olabilir.

Verimli olmak, verim almak ve dezevantajları, avantaja çevirmek istiyorsak ruh halimizi kontrol ederek ilerlemeye çalışmalıyız.

 

Ay günün tek bağlantısını akşam saatlerinde Plüton karesi ile etkinleşiyor. Hırs, takıntı, kıskançlık ve manipülatif davranışları ortaya çıkan bir geçiştir. Duygusal olarak bağlı olduğumuz kişilerden çok fazla taleplerde bulunmaya meyilli olabiliriz. Günlük yaşamımızı bozan engellerle karşılaşabiliriz. Dolayısıyla şartları zorlamamak, stresli koşullardan ve nevropat, takıntılı insanlardan uzak durmakta fayda var.

 

Günün gezegen hareketinde ise Mars-Plüton atmışlığı fiziksel enerjinizi yükseltecek. Hedefe yönelik yaratıcılığınıza ve sorumluluklarınıza odaklandığınız takdirde gelişim imkânları ve değişim fırsatları elde edebilirsiniz. İkna edici taktikler geliştirebilir daha önce engellenmiş, bloke edilmiş başarınızı yada ödülünüzü geri almak için harekete geçebilirsiniz. Prestij ve başarı getirecek çalışmalar içinde görevler üstlenebilirsiniz.

Finansal konularda hedefinize yoğunlaşarak yeni kaynaklar ve finansal projeler geliştirebilirsiniz.

Bu arada birikiminiz varsa, kimseyle paylaşmadan büyük bir gizlilik içinde düşüncenizde ki girişimleri yapabilir yada yatırım planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

İlişkilerde fiziksel ve duygusal karşılıklı paylaşımlar ile yoğun ve derin bir romantizm artışı yaşayabilirsiniz.

Fiziksel sağlığınızı düşünerek vücudunuzu forma sokacak yeni bir eksersiz, spor ve rejimine başlamak içinde iyi bir fırsattır.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım