13 Aralık 2018 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Ay Kova burcunda güne başlıyoruz. Yeni imkânlar yaratmak, birliği,destek alışverişi ile iş ve meşguliyetlerimizi günün ilk yarısında daha akıcı  ilerletebiliriz.

 

Ay kova burcunda son bağlantısını gün ortalarına doğru Uranüs atmışlığı ile etkinleştiriyor. Daha fazla bağımsızlık ve üretkenlik göstereceğimiz enerjiler içeriyor. İş veya ev ortamımızda beklenmeyen haberler, değişiklikler oluşabilir. Ansızın sürpriz bir misafirlerimiz gelebilir ve planlarımızı değiştirmek zorunda kalabiliriz. Kendimize yakın bulduklarımıza kendi yollarında yardımcı olamaya isteklilik göstereceğiz.

 

Ay saat 13.19 da boşluğa giriyor. Yaşamsal koşullarımıza sakinlik getiren bu enerjiyi, hayatın rutin akışında kalarak ilerleme sağlamaya çalışacağız.

Saat 15.40 da ise Ay Balık burcunun evine giriş yapıyor. Ön sezgili, hassas ve kırılgan olacağımız enerjiler getiriyor. Yaklaşık iki buçuk gün boyunca fiziksel hareket gerektiren işlerde ve zihnimizi meşgul edici faaliyetlerde başarı oranımız düşebilir. Yaratıcılık gereken çalışmalarda ise daha fazla verim sağlayabiliriz.

 

Ay Balık burcuna girişi ile hemen ilk bağlantısını Merkür kare açısı ile etkinleştiriyor.

İletişim ve ulaşımda sorunlar yaşanması mümkün olabilir. Farkında olmadan karşımızdaki insanlara zarar verici, incitici sözler söyleyebilir ve haksız yere eleştirel yaklaşımlar sergileyebiliriz.

Dolayısıyla konu ve olaylara daha objektif ve çözüm odaklı yaklaşmalıyız.

Ayrıca, önemli görüşmeler, toplantılar, iş, ticari ve finansal kararlarımızı bu günlük ertelemek faydalı olabilir sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.